www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

IXXAT INpact PCIe mini kort sætter pc'er i stand til at kommunikere på PROFINET IRT Fiber Optic

HMS Industrial Networks udvider IXXAT INpact multi-protokol kort serien med en PCIe mini udgave til PROFINET IRT Fiber Optic.

IXXAT INpact PCIe mini kort sætter pc'er i stand til at kommunikere på PROFINET IRT Fiber Optic
Designet til sikker data transmission i barske miljøer

IXXAT Inpact gør nem implementering mulig med et PROFINET IRT Fiber Optic Slave interface, og kan anvendes både i kompakte, industrielle pc'er og mobile enheder. Typisk anvendelse er opkobling af subsystemer til eksisterende netværk, visualisering af procesdata på mand/maskine interfaces, samt til dataopfangning i pc-baserede enheder. IXXAT Inpact er fuldt kompatibel med kravene fra AIDA til et PROFINET interface (AIDA: Automation initiative of German automobile manufacturers – tyske bilfabrikkers automatiserings initiativ).

PROFINET IRT via fiber optik overholder de højeste krav til immunitet overfor interferens og data transmission. Det bliver ofte brugt i kritiske områder indenfor bilindustrien, f.eks. i robotceller til konstruktion af karosserier, i automatiserede svejsesystemer, samt på andre områder med stor, elektromagnetisk interferens.

IXXAT INpact multi-protokol kort seriens hardware koncept

Det nye PROFINET IRT Fiber Optic kort er det nyeste medlem af IXXAT INpact serien, som understøtter en bred vifte af Industrial Ethernet- og fieldbus protokoller – som eksempelvis PROFINET, EtherCAT, EtherNet/IP, Powerlink, Modbus-TCP og PROFIBUS. INpacts egenskaber i multi-netværk er baseret på på den gennemtestede Anybus CompactCom teknologi fra HMS – der bruges i millioner af enheder over hele verden.

Den FPGA baserede Anybus NP40 netværksprocessor indeholder alle funktioner, der skal bruges til at håndtere kommunikation mellem Industrial Ethernet- eller fieldbus netværk og den pc-baserede kunde applikation. FPGA har lav forsinkelse og en determineret realtids opførsel, der gør den ideel til krævende, industrielle applikationer. PROFINET IRT FO forbindelsen sker via SC-RJ konnektorer. Andre netværks standarder understøttes ved tilsvarende Sub-D9 eller RJ45 Ethernet interfaces.

IXXAT INpact kan leveres som en dedikeret udgave til ethvert netværk med præ-installeret netværks protokol. INpact kan også fås som almindelig Ethernet udgave, der er en meget fleksibel og åben udgave, hvor den ønskede, industrielle Ethernet protokol hurtigt kan tilrettes af bruger.

Opkobling til kundens applikationer


IXXAT INpact leveres med en omfattende driversamling til Windows og Linux, som gør det muligt at foretage en hurtig og nem udvikling af kunde-specifikke applikationer, uanset brugen af den anvendte korttype eller protokol. Takket være et universelt programmerings interface kan brugerne skifte mellem INpact kort og protokoller, uden at skifte kundens software. Det medfører øget fleksibilitet og en betydelig reducering af omkostningerne til udvikling. Der kan, efter ønske, ydes support til systemer, der arbejder i real-time, som eksempelvis RTX, Intime, VxWorks and QNX.

Mere information om IXXAT INpact fås på www.ixxat.com/inpact

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP