www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

Ny Anybus CompactCom gør det muligt for automatiserings enheder at kommunikere på CC-Link IE Field

HMS Industrial Networks udvider nu Anybus® CompactCom™ 40-serie familien med en ny udgave, der gør det muligt for enhver automatiserings enhed at kommunikere på CC-Link IE Field. Det betyder, at HMS nu kan levere både embeddede og stand—alone gateway løsninger til enhver CC-Link relateret kommunikations udgave, inkluderet CC-Link IE Field.

Ny  Anybus CompactCom gør det muligt for automatiserings enheder at kommunikere på  CC-Link IE Field
Foto: Den nye Anybus CompactCom til CC-Link IE Field. Bagest ses andre kommunikations løsninger fra HMS til CC-Link og CC-Link IE Field.

Anybus CompactCom er en serie af embeddede kommunikations interfaces, der giver automatiserings enheder forbindelse til ethvert industrielt netværk – både fieldbus og industrielt Ethernet. HMS udvider nu Anybus CompactCom 40-serien til også at omfatte opkobling til CC-Link IE Field netværk.

To certificerede formater

Anybus CompactCom 40-serien, der er fuldt certificeret af CC-Link bruger organisationen (CLPA), kan fås med CC-Link IE Field opkobling i to formater:

• Modul format, der muliggør øjeblikkelig forbindelse til eksisterende CompactCom brugere ved simpelthen at koble CC-Link IE Field modulerne ind

• Brick format, der er ideelt for brugere, der har begrænset plads, eller som ønsker at bruge deres eget valg af netværksforbindelser

Hurtig kommunikation med CC-Link IE Field

CompactCom er designet til at blive embedded i en automatiserings enhed, der fungerer som vært, for at muliggøre hurtig kommunikation med ethvert industrielt netværk. Design af en Anybus CompactCom ind i en automatiserings enhed er hurtig, takket være den medfølgende driver kode- og konfigurerings fil med eksempler (CSP+), der stilles til rådighed af HMS.

Anybus CompactCom, der er designet til slave kommunikation på C-Link IE Field netværk, kan håndtere op til 1536 bytes af proces data i hver retning, hvilket gør den egnet til de fleste slave enheder. Modulet understøtter generiske enhedsprofiler, og leveres med en dual port switch, der er implementeret i HMS' prisvindende netværks processor – Anybus NP40.


Tilgang til alle industrielle netværk


Ved at implementere Anybus CompactCom konceptet, kan brugerne få adgang til alle, større industrielle netværk, der nu også omfatter CC-Link IE Field. Da Anybus CompactCom produkterne er udskiftelige, både fra et hardware og et software synspunkt, kan brugerne koble sig op til ethvert netværk ved simpelthen at vælge den ønskede CompactCom. De tilgængelige netværk i 40 serien er:PROFINET, EtherNet/IP, EtherCAT, Modbus TCP, Powerlink, PROFIBUS, DeviceNet og, CC-Link

Der er ti andre netværk, der ligeledes er tilgængelige via Anybus CompactCom 30-serien.


Anybus tilbudet er komplet til CC-link baserede netværk


”Med den nye Anybus CompactCom til CC-Link IE Field har HMS yderligere generelt forstærket tilbudet til fabrikanter af automatisering - og til dem, der især ønsker forbindelse til CC-Link netværk,” siger Leif Malmberg, Product Manager hos HMS.

”Vi ser CC-Link IE Field som et af fremtidens voksende Ethernet netværk, og vi har allerede adskillige, andre løsninger til opkobling på plads - til både CC-Link og CC-Link IE Field, der muliggør opkobling til eksempelvis Mitsubishi PLC'er.”

HMS tilbyder nu både embeddede og stand-alone gateway løaninger til enhver CC-Link relateret kommunikationsopgave. Udover den nye CompactCom til CC-Link IE Field, kan HMS levere:

• Stand-alone Anybus Communicator gateway til opkobling af enhver seriel enhed til både CC-Link og CC-Link IE-Field
• Anybus X-gateways til sammenkobling af CC-Link og C-Link IE Field til 11 andre industrielle netværk
• CC-Link opkobling til Anybus CompactCom 40 serien

Produkterne i den nye Anybus CompactCom 40 serie kan leveres fra 1. november..

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP