www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

HMS vil tilbyde Netbiter fjernstyrings løsningen under eWON® brand'et

Fra 3. oktober vil HMS tilbyde Netbiter fjernstyrings løsningen under eWON® brand'et, som virksomheden har overtaget for nylig. Sammen med eWON Cosy og Flexy er Netbiter et af de tre hovedprodukter i tilbudet om løsninger med eWON fjernstyring.

HMS vil tilbyde Netbiter fjernstyrings løsningen under eWON® brand'et
Udover det nye navn får alle Netbiter elementerne (gateways, Argos cloud tjenester etc.) et opdateret eWON udseende, men ud fra et teknisk synspunkt forbliver selve Netbiter løsningen uændret, så brugerne får en ud-af-æsken løsning til styring af udstyr i felten.

Med Netbiter som en del af eWON løsninger til fjernstyring, er HMS i stand til at levere en komplet løsning til fjernadgang, data og styring af industrielt udstyr:

• Fjernadgang med Cosy, en industriel VPN router, der er en hurtig og nem måde til at åbne adgang til at foretage ibrugtagning og programmering af plc'er.
• Indsamling af fjerndata med Flexy, en modulær og fleksibel router, der kan skræddersys til fjernadgang og indsamling af data.
• Fjernstyring med Netbiter, en ud-af-æsken løsning til fjernstyring af udstyr i felten.

”Løsningen med Netbiter fjernstyring er vokset hurtigt i de seneste år, med en forøgelse af salget på 57 procent i første halvdel af 2016.”
”Vi har set en konstant voksende efterspørgsel på løsninger med fjernbetjening i markedet – og det er da også derfor, at vi tidligere på året har overtaget eWON,” siger Staffan Dahlström, CEO hos HMS Industrial Networks.

”eWON er et velkendt brand indenfor fjernstyring og indsamling af fjerndata, med respektive Cosy og Flexy. Og med tilføjelsen af Netbiter fjernstyring har vi et meget stærkt og komplet tilbud indenfor fjernstyringsløsninger.”

Læs mere på www.ewon.biz.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP