www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

Anybus Wireless Bolt – forbinder enheder trådløst

HMS Industrial Networks har netop introduceret Anybus Wireless Bolt – et trådløst adgangspunkt, der er designet til montering på en maskine eller et skab, til trådløs forbindelse via WLAN, Bluetooth eller Bluetooth Low Energy. Denne form for kommunikation gør det muligt at foretage konfigurering via en ordinær iPad, Tablet eller smartphone, eller skabe forbindelse til en cloud tjeneste og muliggøre Tingenes industrielle Internet.

Anybus Wireless Bolt – forbinder enheder trådløst
Anybus Wireless Bolt monteres på en maskine eller et skab (ligesom en bolt) for at give enheden en robust og IP67 klassificeret trådløst interface. Den bruges typisk til konfigurering. For eksempel gør Bolten det muligt at tage ens egen enhed (Bring Your Own Device – BYOD) i form af en iPad, Tablet eller smartphone, med til maskinen, og bruge den som HMI (Human-Machine – mand-maskine - interface). En anden, typisk form for anvendelse kan være at koble en maskine op til en cloud tjeneste.

Wireless Bolt kan kommunikere trådløst op til 100 meter via WLAN, Bluetooth eller Bluetooth Low Energy.. På den kablede side kan Anybus Wireless Bolt kommunikere med enheder serielt (RS232/485), via CAN eller Ethernet. Ligegyldigt hvilken kommunikationsform der anvendes, bruges den samme konnektor (2x9p Plug Connector) til både strømforsyning og kommunikation.

Industriel kvalitet


”Vi har set en stadigt voksende interesse for trådløse forbindelser gennem vor Anybus Wireless Bridge,” siger Martin Falkman, Product Manager hos HMS Industrial Networks.

”Derfor vil vi gerne tilbyde maskinbyggerne en trådløs, robust løsning i industriel kvalitet til montering på maskiner. Anybus Wireless Bolt fra HMS er endnu en måde for vore kunder til at indføre Tingenes industrielle Internet med en løsning, der sikrer en fast og sikker, trådløs forbindelse, så de kan imødekomme fremtidens kommunikationskrav.”

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP