www.industriogteknik.com
Delphin Technology AG

Expert Logger 400

Dataindsamling og test stand-automatisering ved hjælp af OPC UA- grænsefladen

Expert Logger 400
Delphin Technology AG (Bergisch Gladbach) har udvidet sit Expert Logger-sortiment med den nye type 400-model, der er udstyret med en OPC UA-klient/servergrænseflade. Videreudviklingen af det uafhængigt fungerende dataloggersystem udstyrer det ideelt til den universelle udveksling af måledata på markniveau og til kravene for Industry 4.0. Expert Logger-enheden er også udstyret med ProfiBus, ModBus, CAN-Bus og serielle grænseflader. Pc'er er forbundet via USB, LAN, WLAN og LTE.

Den nye type 400 er udstyret med 16 universelt brugbare, differentielle, analoge indgange til måling af mV- og mA-signaler eller alle typer termoelementer. 24-bit præcision og en maksimumsmængde med100 målinger pr. sekund imødekommer de højeste krav pålagt en datalogger. Den nye Expert Logger har også mulighed for at måle Pt100(0)-sensorer ved hjælp af 2-, 3- eller 4-trådet teknologi eller DMS. Enheden har i alt 24 omskiftelige, digitale indgange/udgange, som kan registrere grænse- og fejlhændelser med en præcision på mikrosekunder, samt udgangsadvarsler. I alt 6 analoge udgange muliggør betjeningen af regulerings- og kontrolelementer.

Expert Logger-serien tilbyder en række modeltyper med 16 til 46 analoge indgange, som er ideelle til uafhængig dataindsamling og test bench-automatisering. Monitoreringsfunktioner kan også udføres uafhængigt i enheden. Målingsdata og grænseovertrædelser kan omgående sendes til undersystemer via OPC UA. OPC UA-grænsefladen tilbyder også dataudveksling med PLC-systemer og forbindelse til PLT-systemer.

Desuden forbliver ProfiSignal Go-softwaren – til fremstilling og analyse af måledata online og offline – et fast element i alle Expert Logger-enheder.
Expert Logger 400

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP