www.industriogteknik.com
Delphin Technology AG

Loggito og ProfiSignal Web – en revolutionerende duo indenfor teknologi til måling

Loggito og ProfiSignal Web – en revolutionerende duo indenfor teknologi til måling
Loggito og ProfiSignal Web – en revolutionerende duo indenfor teknologi til måling

Loggito er et nyt, decentraliseret og meget skalerbart system til indhentning af data. Når det kombineres med softwaren til netbaseret måleteknologi, ProfiSignal Web, stiller Delphin Technology AG fra Bergisch Gladbach, Tyskland, en banebrydende, komplet pakke til rådighed, der kan forbinde en decentraliseret indhentning af data med global visualisering af data i enhver krog af verden.

Loggito Logger fungerer som central koordinator i et system til dataindhentning, og indeholder kapacitet til lagring af interne data, preproces muligheder for indhentede data, samt mulighecder for opkobling til pc'er og skyen. Med den banebrydende ”cloud at the edge” måleteknologi, kan Loggito også anvendes til alle funktioner i skyen. Målenetværket kan udvides ved enten at anvende det kablede Loggito USB modul, eller det trådløse Loggito Wireless modul.

Loggito seriens enheder kan indhente universelle data i et kompakt pocket format. Afhængig af det valgte I/O interface, står der op til 8 universelle, analoge input/output til rådighed, eller op til 6 digitale input eller output. En 24-bit A/D konverter garanterer præcisionsmåling ved en høj sampling rate på 1 kHz.

Med den browser baserede klient/server sofware ProfiSignal Web opnås et perfekt samspil, der gør det muligt at visualisere måledata fra ethvert sted på jorden på enhver enhed i individuelle instrumentpaneler. Udover en række af analoge og digitale displays bruger ProfiSignal Web også LED og geometriske objekter til tegning, plus objekter til at foretage interaktion med processer.

En særlig styrke ved ProfiSignal Web er den hurtige og jævne fremstilling af trends i y(t) diagrammer for nuværende og historiske måledata. Et skift fra millisekund- til månedlig oversigt sker på få sekunder. Dermed får man en øjeblikkelig og komplet målekæde fra decentraliseret dataindhentning til visualisering på ethvert sted på kloden, uden at skulle bruge kræfter på konfigurering.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

Delphin Technology AG
Expert Logger 400
Delphin Technology AG
Expert Vibro

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP