www.industriogteknik.com
Delphin Technology AG

Expert Logger – den nyeste generation af enkeltstående dataloggere

Med sin Ekspert Logger, introducerer Delphin Technology AG en ny generation af dataloggere, der kombinerer den nyeste kommunikationsteknologi med avanceret måleteknologi. Enheden lanceres i tre versioner, i stand til at behandle 16, 32 eller 46 analoge indgangskanaler. Op til 8 digitale ind- / udgange og én SDI12 grænseflade er også tilgængeligt, afhængigt af versionen. De vigtigste anvendelsesområder omfatter produkttestning, miljømæssig måleteknologi, laboratorisk data erhvervelse, forskning og udvikling, samt forsøg og test.

Expert Logger – den nyeste generation af enkeltstående dataloggere
Alle analoge indgange er galvanisk isoleret fra hinanden. En 24-bit A/D-konverter sikrer hurtige, præcisions samplingshastigheder på op til 50 målinger per sekund per kanal. Enhederne er vedligeholdelses- og støjfri, på grund af fraværet af elektromekaniske komponenter (såsom relæer), der er udsat for slid og ælde.

Alle Ekspert dataloggere er udstyret med indvendig 4 GB hukommelse, der selvstændigt kan gemme op til 100 millioner måleværdier med dato og klokkeslæt. Lagerkapacitet kan udvides efter behov via ekstern USB eller LAN lagring (NAS). Online måledata eller indholdet af data hukommelse kan overføres til internettet via et integreret WLAN eller UMTS-modul.

Ekspert dataloggeren er også udstyret med en energibesparende "dvalefunktion" for automatiseret slukning for pauser i målinger. Uafhængig drift er mulig ved hjælp af batterier, genopladelige batterier eller solpaneler. Ekspert datalogger kan kommunikere som standard via CANbus, ModBus og PROFIBUS.

Interne software kanaler såsom beregningskanaler, grænseværdier og integratorer, muliggør online evaluering af målinger og logning af meningsfulde data.

Brugere kan hurtigt og effektivt betjene Ekspert dataloggeren, ved hjælp af den kraftige ProfiSignal Go software der er inkluderet gratis i leveringen. ProfiSignal Go kan bruges til at skildre måledata i trends og foretage detaljerede analyser. Softwaren gør det også hurtigt ASCII eksport af måledata muligt til MS Excel™ eller til omdannelse til TDM-formater.
Expert Logger – den nyeste generation af enkeltstående dataloggere

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

Delphin Technology AG
Expert Logger 400
Delphin Technology AG
Expert Vibro

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP