www.industriogteknik.com
Ingersoll Rand

2135QPTiMAX 1/2" Titanium Impactool

Ingersoll Rand, som er førende indenfor industri- og produktionsværktøjer og udstyr, har offentliggjort 2135QPTiMAX, et innovativt re-design af industristandarden 2135QPTi, pneumatisk ½” Titanium Impactool™, som på verdensplan er solgt over 700,000 stk. Den nye 2135QPTiMAX’s funktioner tilbyder 10% forøget effekt, forbedret kontrol og bedre pålidelighed.

2135QPTiMAX 1/2  Titanium Impactool
”2135QPTi har altid været vellidt af vores industri- og montagekunder”, siger John Schofield, Industrial solutions marketing manager hos Ingersoll Rand. ”Den nye model bygger på denne og tilbyder i den grad bedre funktioner for industri, MRO og montagetekniker.”

Den nye 2135QPTiMAX yder maksimal drejningsmoment på 1,054 Nm ved baglæns kørsel og 1,486 Nm møtrik-sprængende drejningsmoment fremad. Med 10% mere drejningsmoment end den originale model, takket være en ny designet luftgennemstrømning, har den nye Imapactool stadig kun en vægt på 1,84 kg. Og denne leverer det bedste vægt-kraft forhold i dens klasse. Selvfølgelig har den nye 2135QPTiMAX stadig de fordele som gjorde 2135QPTi sortimentet til en verdensomspændende succes. Således leverer værktøjets dobbelt-hammermekanisme mere effekt per kilo og er mindre følsom over for lufttrykssvingninger end andre design. Dertil kommer, at brugen af titanium for hammerhuset reducerer vægten og giver ultimativ holdbarhed og styrke som ikke kan sammenlignes med andre materialer.

Den nye model er også blevet re-modificeret for at opnå maksimal kontrol. Det er patenteret, en hårfin aftrækker og forbedret kraftregulator sikrer brugeren, at de ikke overspænder ved kritiske samlinger. Enhåndsbetjening af frem- og tilbagefunktionen giver brugeren optimal mulighed for at skifte mellem en opgave og øvrig anvendelse.
Ingersoll Rand tilbyder høj pålidelighed for brugeren med en gratis to-årig udvidet garanti med værktøjsregistrering på 2135QPTiMAX serien. Den nye model har optimeret luftgenemstrømning hvilket giver en større effektivitet og maksimal præstation med mindre luftforbrug. 2135QPTiMAX har lavere samlede levetidsomkostninger og mindre driftudfald i forhold til konkurrerende modeller. For bedre holdbarhed har værktøjet et titanium hammerhus, hardcoatede anodiserede endeplader bestående af en speciel legering.

For yderligere informationer til Ingersoll Rands 2135QPTiMAX, kontakt den lokale værktøjsforhandler eller se på www.irtools.com/2135TiMAX.

Kontakt:
John Schofield
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

Ingersoll Rand
Pumper til UV-blæk
Ingersoll Rand
PH30F, 2:1 Membranpumpe

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP