www.industriogteknik.com
Ingersoll Rand

PH30F, 2:1 Membranpumpe

ARO Fluid Technologies, som er et forretningsområde innen Ingersoll Rand, utvider sin portefølje av ARO EXP membranpumper med en ny tre tommers 2:1 høytrykkspumpe. PH30F er tilgjengelig i rustfritt stål og er den optimale løsningen for applikasjoner som krever transport av viskøse væsker under trykk som overskrider 6,9 bar. Ideelle applikasjoner inkluderer filtrering, keramisk slaminjeksjon og transport av herdere.

PH30F, 2:1 Membranpumpe
Ved å nyttiggjøre seg av de effektive overflatene til begge membranene dobler man utgangstrykket. PH30F kan derved produsere utløpstrykk opp til 13,8 bar og samtidig beholde industriens ledende strømningsnivå på opp til 590 liter per minutt. PH30F 2:1 er også i stand til å levere trykkøkninger i applikasjoner der nedstrømssystemets trykkfall er stort, eller i situasjoner der trykket på luftinntaket er under ønsket driftsnivå.

PH30F gir brukere alle de solide egenskapene som er eksklusive for den ultraeffektive Ingersoll Rand ARO EXP. Disse egenskapene inkluderer den patenterte SimulShiftTM og Quick DumpTM ventilteknologien for å unngå driftstans og ising. Kombinasjonen av robust boltet konstruksjon og slitesterke spiralformede membraner gir dessuten økt oppetid og redusert vedlikehold.
 

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

Ingersoll Rand
Pumper til UV-blæk
Ingersoll Rand
Trådløse slibemaskiner

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP