www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

Synkronisering af tid i nanosekund området med IXXAT software

Som udbygning af de eksisterende og gennemprøvede IXXAT IEEE 1588 løsninger, præsenterer HMS nu protokol software til IEEE 802.1AS – den første kommercielle softwarepakke til meget nøjagtig synkronisering af tid i AVB og TSN netværk.

Synkronisering af tid i nanosekund området med IXXAT software
IEEE 802.1 AS er en tilpasset udgave af IEEE 1588 profilen – specielt designet til AVB og TSN systemer (audio/video broadcasting og tids sensitiv networking). Som en af de vigtigste kerne teknologier til AVB og TSN systemerne muliggør IEEE 802.1AS en meget præcis synkronisering af tiden til enheder og systemer.

Når IXXAT IEEE 802.1AS protokol softwaren anvendes, kan kunderne drage fordel af en påviselig gennemtestet software pakke, samt nyde godt af en professionel vedligeholdelse af produktet samt en stadig udvikling.

802.1AS protokol softwaren, der leveres af HMS, kommer som en ANSI C kode – inspireret af MISRA-C – og den har en modulær struktur med en klar adskillelse af de media afhængige- og media uafhængige lag. Dette gør det muligt at foretage nem tildeling af porte, samt hurtig implementering i forskellige målsystemer. Som tidsbevidst og slave-only end station, er softwaren modtager af information om tidssynkronisering fra en grandmaster, og muliggør synkronisering af lokale real-tids ure. Softwaren understøtter Best Master Clock algoritmen, der kan kobles fra som option.

Udover at overholde kravene fra AVB og TSN systemerne, understøttes særlige behov indenfor automotive systemer - som for eksempel hurtige synkroniseringstider (< 1 mikrosekund indenfor et sekund) samt optimering af brugen af memory.

Udover andre IXXAT IEEE 1588 produkter som IEEE 1588 protokol softwaren, IP Core og styringsværktøjer, tilbyder HMS også en bred vifte af tjenesteydelser, der er baseret på en omfattende erfaring indenfor IEEE 1588 området. HMS bistår kunderne i alle faser af udviklings processen – fra rådgivning og specifikationer til implementering, tilpasning af mål samt test af det endelige produkt.

Mere information er tilgængelig på www.ixxat.com/1588

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP