www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

Talk2M Easy Setup fra HMS – forenklet opkobling til automatiserings ingeniørerne

HMS Networks præsenterer nu Talk2M® Easy Setup, en ny konfigurerings vejledning i den gratis VPN Client eCatcher. Talk2M® Easy Setup skal kun have et USB drev eller et SD kort for at få en Ewon® Cosy online med Talk2M sikker fjernadgang cloud'en.

Talk2M Easy Setup fra HMS – forenklet opkobling til automatiserings ingeniørerne


Nem i brug og nem vedligeholdelse har altid været nøglepunkter for den markedsførende Ewon Cosy industrielle fjernadgangs router. I dag går HMS et skridt videre med Talk2M Easy Setup, der sætter brugeren i stand til at konfigurere netværksopkoblingen af et Ewon Cosy eller Flexy med bare en pc og et USB flash drev.

I Talk2M Easy Setup leder en ny vejledning brugeren gennem de mest almindelige indstillinger til internet opkobling. Når den en gang er færdig, kan konfigurationsfilen, der opstår, gemmes lokalt på pc'en, til et USB flash drev eller et SD kort. Endelig kan lagermediet kobles til det omhandlede Ewon produkt, hvorefter routeren kobler sig til den sikre Talk2M cloud.

Udover at forenkle den indledende setup proces, indeholder Talk2M Easy Setup endnu en måde for maskinbyggerne til at understøtte deres fjernanbringelser af maskiner og enheder. Når en maskine med en inkluderet Ewon router en gang er monteret på en slutbruger lokation, kan netværks indstillingerne være anderledes. Og en lokal it stab kan foretage vedligeholdelse af netværket, og dermed måske ændre indstillingerne, der skal bruges til Cosy, for at få en rettidig fjernadgang. Det kunne være noget så enkelt som at tildele en ny, statisk ip adresse, eller så kompliceret som at installere en ny proxy.

Når sådanne netværksændringer er identificerede, kan maskinbyggerne understøtte deres kunder ved at e-maile en ny konfigureringsfil til slutbruger, som simpelthen kan opdatere Cosy'en med et USB flash drev, uden at skulle bruge en laptop, special software, eller vidtgående support. Med denne funktion bliver igangsætning meget mere jævn for både maskinbyggerne og deres kunder. Talk2M Easy Setup sikrer, at maskinbyggere og slutbrugere kan konfigurere deres nøgle indstillinger til opkobling fra et hvilket som helst sted på kloden, og altid beholde forbindelsen til deres Ewon Cosy.

Ønsker du mere information, klik venligst ind på www.ewon.biz/support. 

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP