www.industriogteknik.com
LEMO

Ny LEMO produktfamilie portefølje forenkler valgprocessen

Ecublens, Schweiz, januar 2024 - LEMO, der er en førende producent af højtydende forbindelsesløsninger, er stolte over at kunne annoncere lanceringen af sin forbedrede produktfamilie portefølje, der sigter mod at forenkle valgprocessen for kunderne.

Ny LEMO produktfamilie portefølje forenkler valgprocessen

Med en forpligtelse til at tilbyde over 90.000 skræddersyede løsninger, der er tilpasset specifikke krav, udvider LEMO konstant sit produktsortiment for at imødekomme skiftende markedsbehov. Designet til at effektivisere præsentationen af LEMOs omfattende udvalg af løsninger, fremhæver den nye produktfamilie portefølje kerne-serier, der er organiseret i seks forskellige familier, baseret på fælles funktioner og specifikke markedsapplikationer.

"Vi brugte i bund og grund to koncepter: Det første var reelt at fokusere på de serier, der sælger mest; det andet var at gruppere de serier, der deler lignende funktioner, og som deler lignende behov på markedet," forklarede Wim Vanheertum, Head of Product Marketing.

De seks produktfamilier inkluderer:
• ORIGINALS: Konfigurerbare løsninger, skræddersyet til individuelle behov.
• REDEL: Medicinsk foretrukne løsninger, designet til pålidelighed og ydeevne.
• OPTIMA: Optimerede løsninger, designet til effektivitet.
• SUPREME: Ekstreme løsninger, bygget til at modstå barske miljøer.
• SPECIALTIES: Specialiserede løsninger, der imødekommer unikke krav.
• CABLE SOLUTIONS: Unikke kabelløsninger, der tilbyder omfattende tilslutning.

Dette klassifikationssystem muliggør, at kunder hurtigt kan identificere de mest passende serier til deres applikationer - hvilket sikrer en problemfri valgproces.

Ud over produktfamilierne understreger LEMO sit engagement i at levere skræddersyede og omfattende tilslutningsløsninger gennem en række supplerende tjenester.

Gå ind i fremtiden for tilslutning med LEMO, hvor innovation mødes med præcision, og kundesucces står som øverste prioritet.

For mere information, besøg venligst vores hjemmeside: Solutions | LEMO Connectors and cables

www.lemo.com

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP