www.industriogteknik.com
Parker News

PCH Network Portal giver fabriksautomatisering med nye Ethernet-kommunikationsmoduler

Parker Hannifin frigiver PCH Network Portal, en ny tilgang til Ethernet-kommunikationsmoduler, der transformerer maskinens I/O-arkitektur. Det kan hjælpe med at reducere maskinomkostninger, opstartstid og nedetid på markedet for fabriksautomatisering.

PCH Network Portal giver fabriksautomatisering med nye Ethernet-kommunikationsmoduler

Ethernet-kommunikationsmodulet opfylder brugernes behov i enhver periode i maskinens levetid, fra idé og integration til produktions- og vedligeholdelseskrav. De fleste eksisterende løsninger har modulopbyggede design med varierende dimensioner, men PCH Network Portal integrerer alsidigheden i sin konfiguration med et enkelt kompakt område, hvilket giver markant markedsdifferentiering.

En anden vigtig funktion giver brugerne mulighed for at udnytte fordelene ved IO-Link, hvilket udvider tilslutningsmulighederne til eksterne IO'er og begrænser antallet af kabelforbindelser. Fleksibiliteten ved IO-Link giver også brugerne mulighed for at konfigurere en tilslutningsport som digitalt input (DI), digitalt output (DO) eller IO-Link-masterport, hvilket tilfører merværdi til applikationer, der omfatter materialehåndteringssystemer, karrosserier, industrielle samlebånd, end-of-arm-værktøjer (EOAT) til robotter og andet automatiseret industrielt udstyr.

De decentraliserede I/O- og IO-Link-masterporte i PCH Network Portal, som er en del af Parker Hannifins feltbus-/industrinetværkstilbud, baner vejen for optimeret maskinarkitektur og flere muligheder for konfigurering – alt sammen, mens de er tilsluttet fem størrelser af virksomhedens ISO-ventiler i H-serien.PCH Network Portal kan kommunikere med mange industrielle controllere, da den understøtter EtherNet/IP-, PROFINET-, Modbus TCP- og EtherCAT-protokoller. Denne egenskab gør den velegnet til en række fleksible produktionsapplikationer, bl.a. i situationer, hvor maskinudskiftninger er almindelige, hvor PLC'er ikke altid er tilgængelige, eller hvor forhindringer på fabriksgulvet gør opsætning, konfiguration og fejlfinding tidskrævende.

Konfigurerbar I/O med ægte PNP/NPN-kredsløbskontakter og IO-Link på hver port gør det nemt at ændre maskindesignet. Som en yderligere fordel gør indbyggede programmeringsfunktioner (f.eks. de-bounce-timere og tidsstemplede kontinuerlige 40 fejl, advarsler og hændelseslogfiler) fejlfinding og integration nem, selv for uerfarne programmører. Brugere kan konfigurere og foretage fejlfinding via en bærbar computer, tablet eller telefon med en sikker Bluetooth®-forbindelse, der kan låses.

PCH Network Portal kan køre ved temperaturer på mellem -15 og +49 °C og har konfigurerbare IO-Link-masterporte i et IP65-klassificeret, svejsesprøjtsikret kabinet, hvilket fremtidssikrer maskiner mod ændringer i netværksarkitekturen.

Få mere at vide om PCH Network Portal på: https://ph.parker.com/dk/da/pch-network-portal.

www.parker.com

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP