www.industriogteknik.com
Softing Industrial Automation GmbH

ARM 32-bit-udvidelsen åbner nye implementeringsmuligheder for edgeConnector-produkter fra Softing Industrial

Ved at integrere ARM 32-bit kompatibilitet i sine edgeConnector produkter reagerer Softing Industrial på den stigende efterspørgsel efter banebrydende applikationer, der bruger ARM-processorer.

ARM 32-bit-udvidelsen åbner nye implementeringsmuligheder for edgeConnector-produkter fra Softing Industrial
ARM 32-bit kompatibilitet udvider anvendelsesområdet for edgeConnector-produkter fra Softing Industrial
© Softing Industrial

Kundeefterspørgslen efter kompakte enheder til banebrydende applikationer, der er drevet af ARM-processorer, oplever en betydelig stigning. Softing Industrial reagerer på denne tendens og har succesfuldt integreret ARM-kompatibilitet i sine velkendte edgeConnector produkter.

Tidligere var edgeConnector løsninger kun tilgængelige til integration i store pc'er. I juni sidste år blev integrationen af ARM 64-bit implementeret med succes. Nu præsenterer Softing Industrial den nyeste version 3.80 af edgeConnector Siemens, edgeConnector 840D og edgeConnector Modbus, som også tilbyder ARM 32-bit-understøttelse til kompakte hardwareløsninger.

"Indførelsen af ARM 32-bit kompatibilitet i vore edgeConnector-produkter markerer et vigtigt skridt i vor innovationsstrategi," forklarer Abel Jimenez, produktchef hos Softing Industrial. "Denne udvikling åbner muligheden for, at vore kunder kan bruge vore løsninger i et bredere spektrum af enheder til banebrydende applikationer, såsom WAGO Compact Controller 100, WAGO PFC 200, og opensource hardware kort som Allwinner A20. Vi er også fremover dedikerede til at levere de mest avancerede og fleksible løsninger til de skiftende behov i det industrielle miljø."

De Docker baserede softwaremoduler fra edgeConnector-produktfamilien muliggør adgang til procesdata i SIMATIC S7, SINUMERIK 840D og Modbus TCP-controllere. De kan implementeres hurtigt, kører på standardhardware og kan nemt administreres centralt. De giver brugerne en enkel og sikker måde til at integrere data fra produktionen i innovative og fleksible industrielle IoT-løsninger.

For mere information og tekniske detaljer om den nye version 3.80 af edgeConnector med ARM 32-bit-understøttelse, besøg venligst vor produkt hjemmesiden.

www.softing.com

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP