www.industriogteknik.com
Softing Industrial Automation GmbH

Nye funktioner i edge produkterne fra Softing Industrial gør integrering i it løsninger nemmere

edgeConnector produkter og edgeAggregator fra Softing Industrial har en række funktioner i version 3.40, der gør integrering i it løsninger meget nemmere.

Nye funktioner i edge produkterne fra Softing Industrial gør integrering i it løsninger nemmere
Edge produkterne fra Softing Industrial gør integrering i it løsning nemmere

Software modulerne i Softings edgeConnector produktfamilie, der er baseret på Docker, giver adgang til procesdata i SIMATIC S7, SINUMERIK 840D og Modbus TCP kontrollere. EdgeAggregator, der også er baseret på Docker, stiller et OPC UA dataintegreringslag til rådighed i forbindelse med en Dockerbaseret IoT edge løsning. Det gør det muligt, at gruppere forskellige OPC UA servere på automatiseringsniveauet med deres tilknyttede adressefelter. De tilknyttede data kan derefter tilgås i it applikationer via et bestående OPC UA interface.

Udgave 3.40 af edge produkterne omfatter et antal nye komponenter, der i høj grad gør det nemmere at integrere standard Docker it løsninger. Komponenterne omfatter:
• Metrisk understøttelse af Prometheus – gør indsamling og analyse af metriske data mulig ved brug af Prometheus sprog til forespørgsler. De metriske data kan gemmes i applikationer som Prometheus og gøres tilgængelige for forespørgsler. Der er også mulighed for at sende alarmer, der er baseret på de indsamlede metriske data.

• Logging til containerplatforme som Kubernetes og Portainer – der streames logginginformationer til et standard output interface på en Docker container, og de kan anvendes til styring af container styringsplatforme som Kubernetes eller Portainer.

• Support til Lightweight Directory Access Protocol (LDAP) – der gør integrering med godkendelsesløsninger, der er centralt placerede, mulig.

• Support til den seneste MQTT protokol version 5 samt MQTT Store and Forward og MQTT Trigger Enhancement. Store and Forward garanterer beskyttelse mod tab af data. Hvis forbindelsen afbrydes, bliver data midlertidigt lagret og automatisk videresendt når forbindelsen er genoprettet. MQTT Trigger Enhancement gør det muligt at skabe store og komplekse triggere til MQTT beskeder, takket være den nye understøttelse af LUA scripter.

Med udgave 3.40 af edge produkterne fortsætter Softing Industrial deres engagement i at forbedre forbindelserne mellem OT interface og it, og at gøre brugen af standard it styring og overvågningsløsninger nemmere.

Softing Industrial præsenterer deres edge produkter på Hannover Messe, 17. - 21. april, i Hal 015, stand F48.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP