www.industriogteknik.com
Softing Industrial Automation GmbH

OPC UA tunnel øger sikkerheden for OPC Classic kommunikation

dataFEED OPC Suite fra Softing Industrial, version 5.30, indeholder to nye funktioner: en OPC UA tunnel til forøgelse af sikkerheden i OPC Classic kommunikation, samt support til InfluxDB databaser.

OPC UA tunnel øger sikkerheden for OPC Classic kommunikation
OPC UA tunnel øger sikkerheden for OPC Classic kommunikation

dataFEED OPC Tunnel er en ny komponent i Softings Industrials dataFEED OPC suite. Den muliggør nem og sikker adgang til OPC Classic servere på tværs af netværksgrænser og firewalls. Det er ikke længere nødvendigt med en DCOM konfigurering. Konfigureringen af de to tunnel ender er hurtig og nem ved brug af Export/Import. Sikkerhedsmekanismerne i OPC UA standard, der omfatter godkendelse af bruger både ved hjælp af certifikater og med signering og kryptering af data, sikrer maksimal beskyttelse. Suiten understøtter for øjeblikket op til 50 OPC tunnelforbindelser.

Opbevaring af procesdata i Influx DB databaser

Med version 5.30 tilbyder dataFEED OPC Suite muligheden for at gemme procesdata i en InfluxDB til efterfølgende behandling og analyse. InfluxDB er en af de mest anvendte NoSQL-databaser. Den sikrer omfattende skalérbarhed, høj tilgængelighed samt hurtig skrivning og læsning.

Alt-i-en løsning til dataintegrering

dataFEED OPC Suite Extended er en komplet pakke til OPC kommunikation og cloudforbindelse, der giver adgang til kontrolenheder fra førende producenter og til IoT-enheder. Suiten fungerer som en gateway mellem de to OPC-standarder, hvilket muliggør integrering af eksisterende OPC Classic-komponenter og -applikationer i moderne Industry 4.0 OPC UA-løsninger.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP