www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

HMS Networks frigiver Raspberry Pi Adapter Board – som yderligere forenkler integration af Anybus CompactCom

HMS Networks har lanceret Raspberry Pi-adapterboardet, der giver industrielle producenter af enheder en forenklet metode til at teste og evaluere Anybus CompactCom, der er et færdiglavet kommunikationsinterface, som forbinder enheder til ethvert industriel netværk. Mens tidligere adapterboards var designet til at teste Anybus CompactCom-moduler med STM32 eller NXP (tidligere Freescale) mikrocontroller-platforme, er dette nye adapterboard specielt tilpasset til brug med Raspberry Pi.

HMS Networks frigiver Raspberry Pi Adapter Board – som yderligere forenkler integration af Anybus CompactCom
 

Det nye adapterboard medfører:

  • Kompatibilitet med den meget populære Raspberry Pi.
  • Let installation og brug.
  • Fuld kompatibilitet med den gratis-download af Anybus Host Application Example Code (HAEC).

Andreas Stillborg, Anybus Embedded Product Manager hos HMS Networks, forklarer:
"Raspberry Pi er utrolig populær – der er over 45 millioner enheder i brug rundt om i verden. Mange af vore kunder ejer allerede en Raspberry Pi og er fortrolige med den. Derfor ønskede vi at udvikle et adapterboard, der gør det muligt for vore kunder nemt at kunne bruge Raspberry Pi til at teste og evaluere Anybus CompactCom."

Raspberry Pi-adapterboardet er fuldt kompatibelt med den gratis download af Anybus Host Application Example Code (HAEC). Denne kode indeholder en referenceport, designet til Raspberry Pi, som kunder kan bruge sammen med adapterboardet og et Anybus CompactCom-modul for hurtigt at kunne starte deres indlejrede udviklingsprojekt.

"Vi er begejstrede for dette nye adapterboard, da det vil sætte vores kunder i stand til hurtigt at komme i gang og gøre sig bekendt med vores Anybus CompactCom-tilbud," konkluderer Andreas Stillborg.

For mere information, besøg venligst:
https://www.anybus.com/products/embedded-index/anybus-compactcom-starterkit

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP