www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

Verdens første industrielle 5G router er fra HMS Networks

Verdens første kommercielt tilgængelige 5G router for industrielle netværker er netop blevet lanceret af HMS Networks.Den trådløse router understøtter Ericsson Industry Connect 5G-netværk og giver potentielle brugere mulighed for at komme i gang med 5G på egen platform. HMS tilbyder også et færdigt startkit til test og evaluering af typiske industrielle opgaver.

For nye brugere
Den trådløse router 5G er udviklet af HMS Networks teknologiinitiativ "HMS Labs" og tillader nye brugere af G5 at prøve den nye teknologi. Det er den første kommercielt tilgængelige industrielle 5G -router optimeret til private netværk, der har bestået CE-overensstemmelsestesten.
Med 5G på en fabrik har brugerne fordel af et trådløst netværk, der er egnet til industrielle krav med hensyn til kommunikationshastigheder og sikkerhed sammen med al den fleksibilitet, der følger med dette at være tådløs.
 
I partnerskab med Erichsson
5G-routeren er blevet grundigt testet med Erichsson Industry Connect 5G-løsningen i standalone (SA) drift ved hjælp af bånd n78. Det gør det muligt for brugere at oprette en robust mobilforbindelse i et industrielt produktionsmiljø. 4G og 5G cellulær teknologi understøttes, hvilket er en ideel kommunikationsløsning til automatiserede guidede køretøjer, AGVér og andre industrielle maskiner.
 
Starterkit til rådighed
HMS tilbyder ogsaa et starterkit, der er perfekt til evaluering af 5G og opstart af et netværk med Erichsson Industry Connect. Starterkit inkluderer den trådløse router 5G og to industrielle IO-Link sensorer, der sender data på tværs af 5G-netværk. Det giver brugerne mulighed for at afprøve 5G i deres egne faciliteter uden at skulle konfigurere deres egne applikationer fra bunden.
Data fra sensorerne kan tilgås ved hjælp af Modbus TCP- og MQTT-protokollerne såvel som i JSON format. Der er også en webbaseret demo klar til at vise sensordataerne på tværs af 5G-netværkets regelmæssige browser.
"Vi sætter en ære i altid at være i front inden for teknologi, og denne første kommercielt tilgængelige industri 5G er yderligere et bevis på det," siger dr. Jens Jakobsen,udviklingschef hos HMS Labs.
"Den trådløse router 5G og 5G Starterkit med IO-Link-sensorer giver brugerne mulighed for let at komme i gang med 5G i et industrielt miljø og gøre brug af en teknologi, der utvivlsomt vil være meget gavnlig for industrien", tilføjer dr. Jakobsen.
 
Tilgængelig via HMS Labs
Oprindelig er routeren kun tilgængelig for brugere af Industry Connect-systemet fra Erichsson, men kvalifikation af flere andre infrastrukturudbydere og teleoperatører er i gang.
 
Video


Verdens første industrielle 5G router er fra HMS Networks


Mer info: https://www.hms-networks.com/technologies/5G/5G-solutions-starterkits

Bilder


Verdens første industrielle 5G router er fra HMS Networks
The Wireless Router 5G from HMS.


Verdens første industrielle 5G router er fra HMS Networks


Verdens første industrielle 5G router er fra HMS Networks
The 5G Starterkit with IO-Link sensors comes in a box and includes the Wireless Router 5G and two sensors for measuring distance and signal strength.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP