www.industriogteknik.com
Emerson Automation Solutions

Emerson lancerer sundhedsindustriens første løsning med integreret manifold til respiratorer

Manifolden i ASCO's 588-serie reducerer producentens ingeniørarbejde og samlingstid, forbedrer energieffektiviteten, produktets levetid og respiratorernes pålidelighed.

Emerson har lanceret ASCO™ 588-seriens stationære iltkoncentratormanifold, sundhedsindustriens første nøglefærdige manifoldsløsning, der er konstrueret til at optimere respiratorers design og få produkterne på markedet hurtigere. Iltkoncentratorerne skal hurtigt nå frem til de patienter, der er afhængige af dem, så det er afgørende, at de kan fås og fungerer pålideligt. Manifolden i 588-serien er specialudviklet til at gøre arbejdet og samlingstiden ved den enkelte respirator nemmere samt forbedre energieffektiviteten, levetiden og pålideligheden.

Uden en integreret manifold skal producenter montere ventiler enkeltvist i iltkoncentratorernes flydende vej og fastgøre specialslanger på hver dyse. Som et alternativ hertil er den lille letvægtskonstruktion, som kendetegner manifolden i 588-serien, nem at integrere i iltkoncentratorernes flydende vej, og de reducerer markant det tekniske arbejde og samlingstiden for producenter af medicinsk udstyr. 588-serien omfatter to robuste serviceventiler, der præcist styrer flowet af luft mellem kompressoren og sierne. Manifolden er nem at fastgøre på den flydende vej, og designet med modhageporten gør det nemt at tilslutte slanger.

"Iltkoncentratorer er uundværlige for helbredet og trivslen for patienter, der døjer med kroniske vejrtrækningsproblemer, så det er afgørende, at de er lettilgængelige til behandling. Men et af de vigtigste aspekter ved respiratorerne er en intelligent designet flydende vej, og det tager tid," fortæller Thomas Beck, product marketing manager I forretningsområdet Analytical & Medical hos Emerson. "Med manifolden i ASCO's 588-serie har vores eksperter i flydende vej designet en robust løsning med lav effekt, som kan spare producenternes tid og levetidsomkostninger. Producenterne kan hurtigt og nemt installere den integrerede manifold ved blot at tilslutte nogle slanger.

Ud over det mere enkle design og den nemmere montering kan 588-serien bidrage til at forbedre respiratorernes energieffektivitet og pålidelighed, samtidig med at produktlevetiden forlænges. Manifoldens kompakte design gør det muligt at bruge mindre respiratorer uden at gå på kompromis med ydeevnen. Ventilernes lille effektforbrug kan forlænge batterilevetiden og tiden mellem opladninger, hvilket kan være en konkurrencefordel for en producent. Og ventilernes høje pålidelighed kan forlænge den generelle levetid for iltkoncentratoren og minimere producentens levetidsomkostninger.

Få mere at vide om ASCO's 588-series stationære iltkoncentratormanifold på https://www.emerson.com/en-us/catalog/asco-588.


Emerson lancerer sundhedsindustriens første løsning med integreret manifold til respiratorer
Manifolden i ASCO's 588-serie reducerer producentens ingeniørarbejde og samlingstid, forbedrer energieffektiviteten, produktets levetid og respiratorernes pålidelighed.

Medier:

Yderligere ressourcer:

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP