www.industriogteknik.com
Emerson

Den nye Emerson-magnetventil med højt flow forbedrer anlæggets pålidelighed og funktionelle effektivitet

ASCO-seriens 327C-magnetventil har direkte virkende design med højt flow for at give overlegen flowkontrol og funktionsmæssig sikkerhed.

Emerson har introduceret den nye ASCO-seriens 327C-magnetventil, som har et direkte virkende design med højt flow, der giver et overlegent forhold mellem flow og kraft sammenlignet med lignende ventiler. Designet i 327C-serien har en balanceret sædeventilskonstruktion, der giver mulighed for højt flow med så kraftniveauer som muligt, hvilket gør den ideel at anvende i kraftværker, raffinaderier og kemiske behandlingsanlæg.

Anlæg som disse kan have hundreder, endda tusinder af ventiler installeret gennem deres processer og systemer. Blot en enkelt ventil med fejlfunktion kan forstyrre kritiske gas- og væskestrømninger, påvirke proceskvaliteten og fremtving ikke-planlagt nedetid samt ekstra vedligeholdelse.

327C fra ASCO-serien har egenskaber og funktioner, der kombinerer pålidelighed og holdbarhed for at øge den operationelle effektivitet og forbedre den processuelle pålidelighed. Ventilen har en unik, dynamisk forseglingsteknik i to lag, der giver lav friktion og fantastisk statisk friktionsmodstand, hvilket hjælper med at sikre pålidelig ventilfunktion i miljøer med temperaturer i området fra –60 til 90 grader celsius. Derudover har ventilen et SIL (Safety Integrity Level) 3-niveau, der har et højt niveau af driftssikkerhed og meget lav risiko for svigt i løbet af ventilens projicerede livscyklus.

“Anlæg som kraftværker og raffinaderier har krævende, gas- og væskeleveringsprocesser med højt flow og har brug for ventiler, der er effektive, pålidelige og nemme at vedligeholde i løbet af tusindvis af driftstimer,” siger Anne Sophie Kedad, direktør for markedsføringsprocesser og bæredygtighed, Emerson. “Magnetventilen 327C fra ASCO-serien yder den pålidelige funktion, som disse anlæg kræver. Det hjælper med at forbedre den operationelle effektivitet, da unødvendige vedligeholdelsesopgaver holdes på et minimum og intervaller mellem funktionsprøver forlænges.”

Ventilen 327C fra ASCO-serien kan hjælpe med at strømline forsyningskæder og forenkle kompleksiteten af specificeringer for globale, industrielle brugere ved at give en enkelt, globalt godkendt løsning til anvendelse af magnetventiler med højt flow. Ventilen giver også mulighed for en unik elektrisk testforbindelse, der minimerer tiden i felten til at idriftsætte udstyr, og forhindrer fugt i at trænge ind i lageret.

Se https://www.emerson.com/en-us/catalog/solenoid-valves/asco-327c for flere oplysninger.

Billede:

Den nye Emerson-magnetventil med højt flow forbedrer anlæggets pålidelighed og funktionelle effektivitet
Billedtekst: ASCO-seriens 327C-magnetventil har direkte virkende design med højt flow for at give overlegen flowkontrol og funktionsmæssig sikkerhed.

Medier:

Flere ressourcer:

www.emerson.com

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP