www.industriogteknik.com
LEROY-SOMER

Dyneo+, den nye serie af IE5 motorer med meget høj virkningsgrad

Nidec Leroy-Somer præsenterer Dyneo+, den helt nye serie af super premium efficiency permanent magnet assisterede synkron reluktans motorer. Kombinationen af denne teknologi og standard induktionsmotorer gør at Dyneo+ motorerne imødekommer høje krav i industrielle applikationer og samtidig tilbyder endnu flere muligheder ved hjælp af digitalisering.

Dyneo+, den nye serie af IE5 motorer med meget høj virkningsgrad
Nidec Leroy-Somer er med 15 års erfaring og over 3 gigawatt installeret base, anerkendt som førende leverandør af synkronmotorer med høj energieffektivitet.

Med denne stærke ekspertise har Nidec Leroy-Somer udviklet Dyneo+, en ny serie af super premium efficiency permanent magnet assisterede synkron reluktans motorer, der udnytter alle fordelene for både induktions- og permanent magnet synkronmotorer.

Klassens bedste virkningsgrad
Med et energieffektivitetsniveau højere end IE5, defineret ved IEC 60034-30-2 og NEMA Super Premium / Ultra-Premium, gør Dyneo+ det muligt at opnå betydelige energibesparelser ved variabel hastighed og -belastning. Samtidig opnås med Dyneo+ markedets laveste levetidsomkostninger.


Dyneo+, den nye serie af IE5 motorer med meget høj virkningsgrad

Dyneo+ motoren er udviklet sammen med Nidec Leroy-Somer frekvensomformere, Powerdrive F300 og den nye Powerdrive MD Smart.
Powerdrive MD Smart er den seneste generation af ”high power” drev og er perfekt til Dyneo+ motoren. Drevet er udstyret med et nyt HMI og en sikret Bluetooth-forbindelse gør det let at idriftsætte systemet med hjælp af den nye Systemiz-app.

Hurtig og nem betjening takket være digitalisering
Til Dyneo+ motorer har Nidec Leroy-Somer designet Systemiz, en unik interaktiv applikation, der leverer en bred vifte af digitaliserede tjenester, der letter udvekslingen af information.

Ud over øjeblikkelig adgang til al produktlitteratur giver Systemiz direkte adgang til motorparametre for nem og intuitiv idriftsætning ved blot at scanne QR-koden på typeskiltet. Takket være det nye fuldt konfigurerbare Powerdrive MD Smart Interface-modul er det nu muligt at konfigurere forebyggende vedligeholdelse ved hjælp af tilpasset alarm opsætning og innovative diagnoseværktøjer.

Interaktiv konfiguration og hurtig opsætning giver en betydelig omkostningsbesparelse.

Moment og hastighed
Den nye motorserie er designet til variabel hastighed og leverer den bedste ydelse i både open- og closed loop.

Dyneo+ giver nøjagtig hastigheds- og momentregulering, og garanterer konstant drejningsmoment over stort hastighedsområde uden derating eller fremmedventilering.
Det er også let at lave løsninger til applikationer, der kræver konstant drejningsmoment ved høje hastigheder. Gode startforhold i sensorløs tilstand minimerer behovet for encoder.

Pålidelighed og enkelhed
Nidec Leroy-Somer har udviklet Dyneo+-serien baseret på den mekaniske platform for IMfinity®-induktionsmotorerne, kendt for deres robusthed og pålidelighed. Brugen af velprøvede komponenter giver de nye motorer en stor styrke, design og forlænget levetid. Optioner inkluderer blandt andet lejer tilpasset til applikationer med variabel hastighed og størrelse til at modstå store axial- og radialkræfter, vikling med forstærket isolation, PM-rotor med lav opvarmning og fremragende termisk beskyttelse takket være PTC og PT100 sensorer monteret som standard.

Dyneo+ er designet til at sikre hurtig installation, enkel idriftsætning og nem vedligeholdelse. Den er udstyret med en stor klemkasse for lettere montering af kabler. Motoren kan samles eller demonteres lige så simpelt som en induktionsmotor.
Ved anvendelse af PM-teknologien opnås lave rotortab (lavere temperatur), hvilket reducerer Dyneo+ vedligeholdelsesomkostninger, især ved at øge smøreintervallerne.

Høj grad af tilpasningsevne
Dyneo+-serien leveres fra 11kW til 430 kW ved hastigheder op til 6000 o / min og består af to varianter, der er egnede til alle former for applikationer:

-”Interchangeable-versionen” er 100% udskiftelig med en standard IEC-motor, så den let kan integreres i maskiner, applikationer eller systemer uden nogen ændring af det eksisterende design.

- ”kompakt-versionen” med et af markedets højeste effekt/vægt forhold for at tackle enhver pladsbegrænsning og optimere energiforbruget.

Dyneo+, den nye serie af IE5 motorer med meget høj virkningsgrad
Ud over IP55-versionen i aluminium design (LSHRM-serie) og IP23-stålversionen (PLSHRM-serien) lanceres Dyneo+ nu i en støbejernsserie (FLSHRM) ideelt egnet til aggressive miljøer eller anvendelser udsat for store mekaniske belastninger.

Med disse fordele er Dyneo+-serien ekstremt alsidig og i fuld overensstemmelse med kravene på markeder inden for industriel køling, kompressor, pumper, ventilation, ekstrudere, osv. Dyneo+ tilpasser sig procesanvendelser, der kombinerer energimæssige behov og produktivitetsbehov.

www.leroy-somer.com

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP