www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

HMS præsenterer Ewon Talk2M Visualization, der sætter maskinbyggere i stand til nemt at opdage problemer med maskiner - og i det hele taget at forbedre udstyrets effektivitet

Med Talk2M® Visualization får maskinbyggere en hurtig og omkostningseffektiv mulighed for at visualisere maskindata og få dashboards med historiske data kombineret med bemærkninger og rapporter. Denne nøglefærdige IoT løsning gør det nemmere at foretage, og forbedrer samtidig, de beslutningsmæssige processer, der er relateret til maskiner.


Større krav til maskinbyggerne


Industrielle maskiner skal have eftersyn og support i hele deres levetid, men vedligeholdelse kan blive dyr, når kundernes forventninger vokser og nedetiden for maskiner bliver uacceptabel høj for brugerne af maskinerne. Dertil kommer, at maskinbyggerne forventer, at deres teknikere skal kunne varetage service på en større mængde af maskiner. For at være konkurrencedygtige skal de også forbedre deres maskiner med den nyeste support infrastruktur.

Nøglen til at forbedre udbyttet af en voksende kundebase – uden at forøge omkostningerne – er at være i stand til at have fuld indsigt i både ydelse og tilstand af maskinerne. Ved at visualisere de værdifulde data inde i maskinen får maskinbyggerne og deres serviceteknikere de informationer og den indsigt, de skal bruge for at forbedre supporten og foretage bedre beslutninger.

Den nye Talk2M Visualization funktion sætter maskinbyggerne i stand til nemt at visualisere maskindata for at studere tendenser, danne dashboards, oprette alarmer og sørge for brugerkontrolleret adgang til enhver del af kundens maskiner. Maskindata samles op af en Ewon Flexy gateway, der igen er koblet op til den gennemtestede og pålidelige, industrielle cloud løsning Ewon Talk2M. I dag er der mere end 400.000 maskiner, der allerede er forbundet via Talk2M.
”Med denne nye visualisereringsfunktion har maskinbyggerne en sofistikeret, sikker og komplet supportløsning, selv om deres forretning hører til de mindre,” siger Sébastien Thinnes, Product & Marketing Director hos HMS Networks Business Unit Ewon.

Den nye visualiseringsfunktion er omkostningsfri for alle brugere af Talk2M Pro.


HMS præsenterer Ewon Talk2M Visualization, der sætter maskinbyggere i stand til nemt at opdage problemer med maskiner - og i det hele taget at forbedre udstyrets effektivitet

Ny visualiseringsfunktioner i Ewon® cloud

 

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP