www.industriogteknik.com
Leuze DK

Præcis kontrol af positionering ved dobbeltdybde pallereoler

Den nye IPS 400i fra Leuze er den mindste, kamerabaserede positioneringssensor på markedet til finpositionering ved dobbeltdybde pallereoler. Den hjælper kranerne i højreollagre til hurtigt og nemt at finde den rigtige position.

Præcis kontrol af positionering ved dobbeltdybde pallereoler
Med den nye kamerabaserede IPS 400i positioneringssensor til kraner i højreollagre, udvider Leuze - der er eksperter indenfor sensorløsninger til intralogistik - deres IPS serie af produkter med en ny model til optisk finpositionering. For omkring et år siden introducerede Leuze IPS 200i, der er den mindste kamerabaserede positioneringssensor til enkeltdybde, den bruges til enkeltdybde pallereoler og til opbevaring af kasser med smådele.

Den nye IPS 400i er lige så kompakt som sin lillebror, IPS 200i, og kræver derfor meget lidt plads på kranerne - den detekterer runde huller eller reflektorer, ikke blot i enkeltdybde, men også i dobbeltdybde, og bestemmer afvigelsen i positionerne i forhold til den ønskede position i X og Y retningerne. Det gør den nye kamerabaserede IPS 400i positioneringssensor særligt egnet til brug i dobbeltdybde pallehøjlagre. Den fås ydermere i en udgave med integreret varme til brug i kølevarehuse ned til -300C. Begge varianter - IPS 200i og IPS 400i – tilbyder brugeren simpel og hurtig idriftsættelse og betjening. 
 
Sensorerne er webbaserede og konfigureres nemt via en standard browser. Det er også muligt at konfigurere ved hjælp af stregkoder som indlæses direkte i sensoren uden brug af pc. Et justeringssystem, der består af fire feed-back LED, gør idriftsættelsesprocessen endnu nemmere. Da den ikke er følsom over fremmedlys opnås en fejlfri anvendelse i lagre med en enkel enhed og med rækkevidde op til 2.400 mm. Med det integrerede TCP/IP interface og PROFINET RT kan IPS 400i integreres direkte i et netværksmiljø og muliggør hurtig lokationsuafhængig diagnosticering. Overvågning af tilstand og forebyggende vedligeholdelse sker ved hjælp af en indbygget kvalitetskontrol, der på et tidligt stadie registrerer faldende detekteringsnøjagtighed i sensoren. Dette minimerer nedetid og forøger systemets tilgængelighed og omkostningseffektivitet.
 


Præcis kontrol af positionering ved dobbeltdybde pallereoler
Finpositionering ved dobbeltdybde pallereoler med IPS 400i 

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP