www.industriogteknik.com
Softing Industrial Automation GmbH

Udvidet dataFEED OPC Suite fra Softing indeholder mere sikkerhed til integrering af data med OPC UA Reverse Connect

Med integrering af OPC UA Reverse Connect i deres dataFEED OPC Suite Extended V5.22 gør Softing det muligt at foretage sikker kommunikation mellem OPC UA komponenter i OT og IT, der er adskilt af firewalls eller DMZ.

Udvidet dataFEED OPC Suite fra Softing indeholder mere sikkerhed til integrering af data med OPC UA Reverse Connect
OPC UA Reverse Connect gør det sikkert at kommunikere mellem OPC UA komponenter, der er adskilt af firewalls.

dataFEED OPC Suite Extended er en all-in-one løsning til OPC kommunikation og forbindelse til skyen, den giver adgang til kontrollere og IoT enheder fra førende leverandører. Med de nye OPC UA Reverse Connect funktioner giver suiten sikker kommunikation mellem OPC UA komponenter, der er adskilt af firewalls eller DMZ.

Sikker forbindelse

OPC UA Reverse Connect undgår traditionelle klient-server forbindelser, hvor klienten opretter forbindelse til serveren. I stedet forbinder serveren sig aktivt til klienten. Det er vigtigt for netværk, hvor serveren er i et beskyttet miljø – som for eksempel produktionsnetværket i en fabrik. Der er ikke grund til at åbne firewall porte fra IT netværket til OT netværket. Risikoen for et angreb på produktionsnetværket bliver derfor elimineret, da firewall'en forbliver lukket.

Alt-i-en løsning til integrering af data

dataFEED OPC Suite muliggør adgang til kontrollere fra førende leverandører, som f.eks. Siemens SIMATIC S7, Rockwell ControlLogix, B&R, Mitsubishi samt Modbus kontrollere (eksempelvis fra Wago). Suiten fungerer som gateway mellem de to OPC standarder, så eksisterende OPC Classic komponenter og applikationer også kan integreres i moderne OPC UA løsninger til Industri 4.0 applikationer. Produktionsdata overføres til IoT skyen eller Big Data applikationer via MQTT og REST protokoller. Suiten understøtter også lagring af produktionsdata i en fil i en SQL database eller i en MongoDB og CouchDB. Data kan skræddersys nemt og fleksibelt, takket være den omfattende funktion til præ-behandling af data.

Besøg Softing på SPS i Nürnberg, 8. til 10. november, 2022, i Hal 5 stand 258

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP