www.industriogteknik.com
AGILOX

AGILOX præsenterer en ny ODM robot

Agilox udvider sin produkt portefølje med en intelligent dolly transportør.

AGILOX præsenterer en ny ODM robot

Med den nye Agilox ODM sigter AMR fabrikken mod et helt nyt applikationsområde: Transport af små og lette varer


Efter Agilox ONE og Agilox OCF kommer nu Agilox ODM. Virksomheden, der har specialiseret sig i logistik robotter, føjer en autonom dolly transportør til sin række af intelligente transportsystemer, der kontrolleres af swarm intelligence. Agilox sigter derfor mod en helt ny række af applikationer: Transport af små og lette varer.

Agilox udvider sin række af autonome mobile robotter (AMR) med den nye Omnidirectional Dolly Mover, Agilox ODM. Mens Agilox ONE er udstyret med en sakselift, og Agilox OCF har en fri lift til håndtering af varer, er Agilox ODM bygget på princippet med en dolly transportør. Det betyder, at den kan belastes med varer med en maksimal vægt på 300 kg til en maksimal løftehøjde på 250 mm, og transportere disse varer til deres bestemmelsessted. Det intelligente AMR koncept med Agilox X-SWARM teknologi åbner derfor nye applikationsområder og andre industrisegmenter, fordi transportører til lette belastninger (som eksempelvis containere og beholdere), som den nye Agilox ODM er designet til at transportere, bruges overalt, især i de elektroniske og farceutiske industrier.

Detaljer ved den nye Agilox ODM
Med Agilox ODM har Agilox indført nye tanker bag konceptet af automatiserede, styrede køretøjer: Det kompakte køretøj kører autonomt, og navigerer frit på fabriksgulvet eller på lageret og sikrer dermed materialeflowet i anlægget. Lige som Agilox ONE og Agilox OCF bruger Agilox ODM et koncept med kørsel i mange retninger. Derfor kan den køre på tværs ind i reol rækker, og dreje på stedet, så den kan manøvrere i selv de trangeste omgivelser. Lithium jern fosfat (LiFePO4) akkumulatorer sikrer korte opladningstider og lange driftsperioder.

”Agilox er et brand, der har skabt et stærkt fundament med Agilox ONE og Agilox OCF. Med den nye Agilox ODM forbliver vi tro mod dna'et i vort brand, og sigter samtidig mod transport af små og lette varer for at understøtte vore vækstplaner om at blive verdens førende AMR leverandør”, siger Georg Kirchmayr, CEO hos Agilox Services GmbH.

Agilox fordelene
Kunderne får fordele med den nye Agilox ODM i kraft af alle de fordele, som den samme, gennemprøvede X-SWARM teknologi medfører i Agilox ONE og Agilox OCF: De enestående fordele af en (intra)logistisk løsning helt fra grunden.

Da Agilox AMR ikke har brug for et centralt kontrolsystem, og kan orientere sig i de eksisterende omgivelser med millimeter præcision, undgås tidskrævende og kostbare modifikationer i den eksisterende infrastruktur. Autonom ruteføring sætter også køretøjerne i stand til at undgå forhindringer uden assistance. Hvis det ikke er muligt at komme forbi en detekteret forhindring på grund af størrelse eller den forhåndenværende plads, beregner AMR'en en ny rute i løbet af sekunder for at komme til destinationen så hurtigt som muligt. Det betyder maksimal frihed for kunderne til deres eksisterende processer, da de ikke skal tilpasse sig det Autonome Mobile Robotsystem. I stedet tilpasser systemet sig til kundens processer. I tilgift sikrer en fuldt autonom ruteføring et sikkert workflow – selv ved blandet drift.

Plug og Perform idriftsættelse af de intelligente, intralogistiske løsninger – og fraværet af en hovedcomputer eller navigationshjælp – sparer også Agilox kunderne for at foretage langtrukne ændringer i forvejen. Når de logistiske robotter en gang er blevet sat i drift, organiserer de sig selv i overensstemmelse med det (decentrale) princip i swarm intelligence, d.v.s. de udveksler informationer adskillige gange i sekundet for at sætte hele flåden i stand til at kalkulere den mest effektive rute og undgå potentielle flaskehalse -før disse opstår. Kunden kan derfor drage fordel af et system, der hele tiden fungerer gnidningsfrit – uden nedetid. Tidskrævende koordinering af køretøjer hos kunden er også en ting fra fortiden, takket være Agilox X-Swarm teknologien. Det betyder fleksibilitet for kunden, da det sætter ham i stand til at udvide køretøjernes aktionsradius i løbet af få minutter. Det betyder også, at det er meget nemt at lade en Agilox AMR fungere temporært i andre områder af virksomheden eller dets datterselskaber. Da Agilox køretøjerne også kan kommunikere med andre maskiner eller infrastrukturen i bygninger ved hjælp af IO bokse, er selv rulledøre eller flere etager ikke noget problem for AMR'erne. Så det betyder ligeledes, at kunden kan glæde sig over maksimal fleksibilitet i organiseringen af deres processer i produktionen.

Endnu en stor fordel kommer fra blandet drift af Agilox flåden i en 'sværm'. De mindre Agilox ONE og ODM serie køretøjer kan derfor, for eksempel, tilføre komponenter til samlestationer eller e-Kamban reoler, mens Agilox OCF køretøjerne transporterer paller. Det sker nemt, da alle Agilox AMR'er bruger den samme kontrol- og WiFi infrastruktur.

http://www.Agilox.netAGILOX præsenterer en ny ODM robot
Belastninger på op til en max. vægt på 300 kg transporteres til deres bestemmelsessted af de nye Agilox ODM.
AGILOX præsenterer en ny ODM robot
Agilox AMR'er har ikke brug for et centralt kontrolsystem, og orienterer sig til de eksisterende omgivelser med millimeter præcision.  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP