www.industriogteknik.com
Watson Marlow

Det nye navn Watson-Marlow Fluid Technology Solutions afspejler en strategi med fokus på at levere totalløsninger til væskehåndtering til virksomhedens kunder

Falmouth, Storbritannien, 11. april 2022 / Watson-Marlow Fluid Technology Group, som ejes af Spirax-Sarco Engineering plc og er et børsnoteret selskab i det ledende britiske aktieindeks FTSE 100, kan i dag oplyse, at virksomheden har ændret navn til Watson-Marlow Fluid Technology Solutions (WMFTS). I takt med at virksomheden udvikler sig for at dække behovene i de brancher, hvor den opererer, og efter en fremgangsrig periode med global vækst, afspejler navneændringen et strategisk mål om at levere totalløsninger til væskehåndtering til virksomhedens kunder.

Det nye navn Watson-Marlow Fluid Technology Solutions afspejler en strategi med fokus på at levere totalløsninger til væskehåndtering til virksomhedens kunder

Andrew Mines, administrerende direktør for WMFTS: "Det er en meget spændende tid for Watson-Marlow, hvor vi er inde i en fortsat vækstperiode. Der er en stigende efterspørgsel efter vores kvalitetsprodukter, løsninger og tekniske ekspertise inden for biovidenskab, føde- og drikkevarer og på en lang række industrielle markeder. Vi prioriterer fortsat at levere markedets bedste løsninger til vores kunder, og vores nye navn og strategiske vision er en understregning af dette mål. Derved kan vi udnytte det fulde potentiale af vores varemærker, produkter og serviceydelser, positionere os til yderligere vækst, så vi kan støtte nuværende og fremtidige kunder, og innovere bæredygtigt i overensstemmelse med vores kerneværdier."

Den strategiske vision, som ligger grund for navneændringen, knytter Watson-Marlows varemærker og produkter tættere sammen til gavn for endnu bedre kundeløsninger til et stadigt stigende antal anvendelsesformål. Desuden fortsætter Watson-Marlow med at udvikle sin brancheopdelte salgsrådgivningstilgang og digitalisere sine forretningsprocesser via en total omstrukturering og opgradering af sine websteder.

Produktionskapaciteten er ligeledes udvidet, idet virksomheden optimerer støtten til kunder, ved hjælp af nylige kapacitetsudvidelser, bl.a. et specialbygget anlæg på 11.000 m2 i Portsmouth i Storbritannien til virksomhedens BioPure-varemærke og et nyt anlæg på 14.000 m2 i Devens, Massachusetts, i USA med 8 nye renrum.

Virksomheden har fokus på at innovere bæredygtigt ved at kombinere sin status som en af verdens førende leverandører af væskehåndteringsteknologi med løbende investeringer. Watson-Marlow arbejder efter One Planet-strategien for bæredygtighed, som hovedkoncernen Spirax-Sarco Engineering plc har indført. Denne køreplan til en mere bæredygtig fremtid anvender virksomheden i sine aktiviteter i dens samarbejde med andre, herunder leverandører, kunder og lokalsamfund, for at efterlade en bedre verden for fremtiden.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP