www.industriogteknik.com
De Dietrich Process Systems

En ny strategisk organisation for De Dietrich

De Dietrich Process Systems opretter en ny europæisk organisation for at imødekomme de voksende behov på det farmaceutiske og plantebaserede kemimarked.

En ny strategisk organisation for De Dietrich

Organisation
Med en historie af teknisk ekspertise, der dækker mere end 300 år, og sine ingeniørfærdigheder og internationale tilstedeværelse, er De Dietrich Process Systems en nøglespiller i den kemiske og farmaceutiske verden, der giver sine kunder nøglefærdige og skræddersyede løsninger.

Overbevist om det stærke vækstpotentiale på de plantebaserede kemi- og farmaceutiske markeder, har koncernen besluttet at orientere sin strategi mod disse to markeder, som er blandt de væsentlige søjler i en bæredygtig og miljøansvarlig økonomi, samtidig med at den holder en fod i kemiske marked.

Denne beslutning er også baseret på Europas ønske om uafhængighed af medicinfremstilling, på strengere miljømæssige begrænsninger og stadig mere miljøbevidste kunder, der søger at ændre deres produktionsprocesser og anvende metoder, der respekterer miljøet og forbrugerne.

For at præge og fremhæve sin tilstedeværelse på disse markeder har De Dietrich Process Systems udviklet et PGS-netværk (Pharma & Green Solutions) ved at åbne adskillige kontorer i Frankrig, Tyskland, Spanien og England for at kunne ledsage sine kunder meget tidligt i deres projekter.

Dets teams arbejder allerede på adskillige projekter for komplette farmaceutiske enheder, der spænder fra 500K€ til 5M€, til fremstilling af aktive farmaceutiske ingredienser (API) og syntesemellemprodukter.

I plantebaseret kemi er dette også tilfældet med projekter, der involverer udvinding af principper fra alger, planter og blomster til endelige anvendelser inden for kosmetikområdet og det blomstrende CBD-marked.

PGS-teamene henter deres styrke fra deres mangfoldighed af færdigheder, med projektledere, procesingeniører, automationseksperter, industrielle designere og produktchefer, der arbejder sammen for at give kunderne de mest effektive løsninger.

Disse teams yder kommerciel, teknisk og executive support i Europa og administrerer nøglefærdige projekter. PGS ingeniørkontorer fungerer som selvstændige enheder og er bakket op af kompetencecentrenes historiske knowhow for at tilbyde optimal support til kunderne.


Servicetilbud og support

De udbudte ydelser omfatter proces- og ingeniørstudier, projektopfølgning og udførelse af alle projekter inden for finkemi, farmaceutisk, kosmetik, parfume, aromaer og fødevaresektorer.

For at bygge videre på de eksisterende kompetencer på deres PGS-kontorer har koncernen også erhvervet en andel i et ingeniørfirma i Lyon (AIGP), købt det spanske firma ZEAN og indgået et tæt samarbejde med virksomheden Thar Process.

Dette har gjort det muligt for De Dietrich Process Systems at udvide sin tekniske knowhow og samtidig integrere nye teknologier såsom fordampningsløsninger med faldende flow, tynde film, kort vej, superkritisk CO2-ekstraktion, som er afgørende for at rense og udvinde ingredienser og aktive stoffer fra biomasse..

Denne nye tilgang gør det muligt for De Dietrich Process Systems at drage fordel af nye muligheder inden for rensning af monomerer og olier, biodiesel og for at styrke dets kapacitet i oprensningstrinene for mellemprodukter, API og genvinding af opløsningsmidler.

www.dedietrich.com/en

En ny strategisk organisation for De Dietrich 
En ny strategisk organisation for De Dietrich

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP