www.industriogteknik.com
voice INTER connect

Stemmestyring af industrielle applikationer: På lokalt sprog, med nem integrering og uden internet forbindelse

Stemmestyring dundrer derudaf: Alexa, Siri og andre viser hvad der er muligt. Industrielle applikationer kan også få fordele af denne teknologi til intuitiv og håndfri kontrol med enheder og systemer, der bruges til at automatisere komplekse processer - eller til medicinsk udstyr. Til sådanne applikationer er vicCONTROL, den embeddede løsning til stemmestyring fra voice INTER connect, til rådighed på 30 sprog, inklusive de skandinaviske- og benelux sprog. vicCONTROL er nemt at integrere, er brugervenlig og overholder de højeste standarder for sikkerhed og data privatliv. Stemmebehandlingen er fuldstændig lokal, uden brug af internetforbindelse.

Stemmestyring af industrielle applikationer: På lokalt sprog, med nem integrering og uden internet forbindelse
VicCONTROL go er et lille hardwaremodul, der blot måler 3 x 6 cm – det muliggør hurtig og nem integreret stemmekontrol i enheder og systemer. © voice INTER connect

vicCONTROL er resultatet af mere end 20 års erfaring indenfor kommunikationsområdet samt behandling af audio signaler og stemmestyring. Løsningen kan fås enten som en software pakke, (vicCONTROL industrial) til installering i de mange, embeddede systemer, der er baseret på ARM eller X86, eller som et kit, der består af både hard- og software. Den understøtter alle nødvendige funktioner, fra aktivering via vækkeord til genkendelse af stemmekommandoer, der er baseret på naturlig sprogforståelse (Natural Language Understanding (NLU)), og kontrol med hver funktion i målapplikationen via MQTT protokollen. Mulighed for real-time, AI (kunstig intelligens) baseret semantik-analyse og sofistikerede algoritmer til beamforming og støjreducering sikrer maksimal brugervenlighed og optimal audio kvalitet. Dertil kommer, at vicCONTROL industrial kan generere audio feedback i form af korte beskeder på et display, eller som tekst-til-tale til voice input.


Stemmestyring af industrielle applikationer: På lokalt sprog, med nem integrering og uden internet forbindelse
Omfattende løsninger, enkel set-up: vicCONTROL har alle de nødvendige funktioner, fra aktivering via vækkeord til genkendelse af stemme ordrer, baseret på Natural Language Understanding (NLU) og kontrol af mål applikationen via MQTT protokol – på mere end 30 nationale sprog – og nem programmering via web GUI. © voice INTER connect

Hurtig og nem integrering af stemmestyring med lokalt sprog

vicSDC udviklingsmiljøet tillader, at skræddersyede applikationer med vicCONTROL industriel stemmestyring hurtigt og nemt kan sættes op. I det GUI baserede netværktøj kan stemme dialoger oprettes og indsamles til alle styresystemer. Der kan leveres mere end 30 nationale sprog, inklusive Norsk (Bokmål), Svensk, Finsk og Dansk, sammen med sprogene i Benelux landene. De ekstensive funktioner til dannelse af parametre til sproggenkendelse, og den åbne systemarkitektur sikrer, at værktøjet optimalt kan tilpasses individuelle behov. Takket være omfattende teknologier til beamforming, arbejder stemmestyringen også i støjende omgivelser.

Højeste standarder for sikkerhed og data privatliv

De private konti på serveren, der drives af voice INTER connect i Tyskland, opfylder de højeste standarder for sikkerhed og data privatliv. Den færdige stemmeapplikation implementeres derefter på mål hardwaren. Der er de off-line, og kan bruges lokalt uden brug af internetforbindelse. Sensitiv information og input af stemmedata forbliver indenfor den stemmestyrede enhed, ligesom antallet af interaktioner etc.

vicCONTROL go – stemmestyring via plug-and-play

Udover den industrielle software løsning vicCONTROL har voice INTER connect også et DSP baseret hardware modul, der kan implementere stemmestyring i ethvert produkt. vicCONTROL go er et kort, der kun måler 3 x 6 cm i størrelse, og det kan bruges til kontrol af enheder og systemer via serielt interface eller GPIO uden yderligere udviklingsindsats. Det lille hardware modul kan nemt og hurtigt tages i anvendelse ved brug af et pc-baseret værktøj, det behøver ingen forbindelse til internettet. vicCONTROL go kan leveres med de samme 30 nationale sprog som vicCONTROL industrial. I modsætning til den industrielle udgave er modulet imidlertid kun brugbart til stemmestyringskommandoer, der ikke har mere end en enkel parameter. Det kan dog leveres med yderligere kontrol GPIO'er til kombination af sensorer og aktuatorer med stemmestyringen.

En samling af potentielle industri- og brugerapplikationer

De mulige vicCONTROL applikationer er nærmest ubegrænsede – hvadenten det drejer sig om en konventionel kontrolmulighed til apparater til husholdningen, til industrielle systemer i områder, hvor handsker og arbejdsprocesser gør kontrollen besværlig, eller på det medicinske område, hvor vigtige begivenheder kan dokumenteres og funktioner kan aktiveres ved brug af stemmen – uden at tage hænder eller øjne væk fra de ting, der foregår.

Understøttelse fra første udkast til serieproduktion

voice INTER connect understøtter kunderne fra første udkast af deres stemmekontrol løsning til integrering og udvikling af stemmedialoger, udvælgelse af hardwarekomponenter og overgivelse til serieproduktion. voice INTER connect virksomheden har en referenceliste fra mere end 20 års erfaring og utallige succesfulde projekter indenfor områder som bilindustri, automatisering og medicoteknologi, og arbejder sammen med velkendte, internationale fabrikanter af embeddede systemer og industrielle pc'er.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP