www.industriogteknik.com
Leuze Scandinavia

Quick-action integrering via IO-Link

Det nye MD7-system fra Leuze gør automatisering nemmere og mere stærk: IO-Link master, hubs og sensorer tillader implementering af højeffektive systemer i den smarte fabrik.

Quick-action integrering via IO-Link

Nem integrering, fleksibel udvidelse og transparente data og processer til enhver tid: Det nye MD7-system fra Leuze tillader en stærk automatisering

Nem at integrere
IO-Link hubs er en kosteffektiv måde for brugeren at integrere digitale sensorer på i systemet efter behov og således udvide systemet på en fleksibel og økonomisk måde. Det sikrer, at brugerne drager fordel af sammenhængende og transparente data og processer. De tilsluttede maskiner har et højt standardiseringsniveau takket være det synkroniserede system af IO-Link masters og Leuze sensorer. Alle IO-Link moduler såvel som tilsluttede sensorer og aktuatorer kan indsættes i drift, konfigureres og overvåges centralt via en webbrowser på en hurtig og nem måde. Fremtidig sikkerhed er garanteret med IO-Link: Baglæns kompatibilitet betyder, at selv flere år senere er det muligt at integrere sensorer med ældre fremstillingsdatoer i systemer med den seneste specifikation.

IO-Link masters med multiprotokol-muligheder
IO-Link masters fungerer med forskellige protokoller. De understøtter Ethernet-baseret fieldbus-protokoller i en enkelt enhed for kommunikation i realtid. Kommunikation via Modbus TCP er også mulig. Det kan bruges til at forbinde med mere enkle PLC’er, som f.eks. driftsterminaler eller SCADA-systemer. Fordelene: Fleksibilitet ved valg af moduler og et højt standardiseringsniveau med lavere kompleksitet. Det reducerer udgifter til opbevaring og giver en problemfri vedligeholdelse. En Leuze enhedsmodel gør kommunikation nemmere via OPC UA. Denne variant kan integreres direkte i cloud-baserede systemer og med dens webbaserede konfiguration kan den også drives som en standalone-løsning. Den integrerede webserver med IODD-fortolker tillader konfiguration af alle de tilsluttede IO-Link enheder. Masters tilbyder et væld af muligheder for at hente oplysninger om diagnose og status - enten på enheden eller via en webserver.

Fleksibel integrering af sensorer
IO-Link sensorer integreret i MD7-systemet overfører ikke kun procesdata, oplysninger om enheden, diagnosedata og beskeder om begivenheder. Ethernet-baserede I/O moduler kombinerer dataene og forbinder maskin-modulerne med kontrol og overordnede systemer. Det tillader en modulær udvidelse af maskinen. Tidsbesparende og praktisk for vedligeholdelse. Hvis det er nødvendigt at udskifte en sensor, vil masteren automatisk uploade konfigurationen af den nye enhed.


Quick-action integrering via IO-Link

IO-Link masteren kan integreres på en fleksibel måde i kontrollen og clouden takket være sine multiprotokol-muligheder

Nem ledningsføring
IO-Link moduler har en M12-stiktilslutning. Det tillader at strømforsyne modulerne uanset den anvendte Ethernet-protokol. Konnektorerne giver omkring 80 procent mere effekt end 7/8" konnektorer. I anvendelser med sløjfeanlæg - hvor hardwareelementer er forbundet med hinanden i serier - er det muligt at ledningsforbinde betydeligt flere moduler med hinanden uden behov for mere effekt. Det reducerer krav til installation og ledningsføring og giver en fordel i tilfælde, hvor pladsen i maskinerne er begrænset.


Quick-action integrering via IO-Link

Ledningsføringen er nem takket være standard M12-stiktilslutninger


Quick-action integrering via IO-Link

Den integrerede webserver giver nem adgang til diagnose og konfiguration


Quick-action integrering via IO-Link

IO-Link elementer fra Leuze er nemme at integrere for alle producenter.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP