www.industriogteknik.com
SEEPEX

Videoer af fremtidens rensningsanlæg: SEEPEX animerer pumpernes fabelagtige fremtid

Med sjove, korte videoer viser SEEPEX nu, hvordan den næste rensningsanlægsgeneration kan se ud. Animationerne tillader et kig på de digitale løsninger fra den Bottrop-baserede markedsleder om drift, vedligeholdelse og servicering af pumper i den "nærmeste fremtid". Med et glimt i øjet, men under alle omstændigheder lidt anderledes, iscenesættes de ellers temmelige nøgterne, tekniske pumpeløsninger filmmæssigt.

Videoer af fremtidens rensningsanlæg: SEEPEX animerer pumpernes fabelagtige fremtid

De sjove kortfilm har til formål at gøre de digitale SEEPEX-produkter håndgribelige på en underholdende måde. I mini-serien ”Digitale rensningsanlæg 4.0”, sender SEEPEX f.eks. seerne på en fantastisk fremtidsrejse ind i en ny vedligeholdelsesfri verden. Indtil den 90 sekunders films ”happy end”, oplever du et højteknologisk rensningsanlæg, hvis medarbejdere heller ikke er fra denne reelle verden. Et par cool solbriller viser sig at være et display med faktuelle informationer om pumpeydelsen. Derudover har vedligeholdelses- avataren altid alle funktioner på skærmen i kontrolrummet og på sin tablet: Tjek…stop! Statoren skal udskiftes om to dage advarer SEEPEX Connected Services. En afslappet drejning på stolen, han klikker på SEEPEX-shoppen, lægger reservedelen i indkøbskurven, og kort tid senere kommer en travl drone med en stor SEEPEX-pakke. Det kører som smurt. Præcisionslanding!

Takket være SEEPEX kan rensningsanlægsmanden drømme sødt i fortsættelsen. Det drejer sig om pumper, som næsten korrigerer sig selv, tilpasser sig ændrede procesforhold eller genkender forestående fejl og undgår dem helt automatisk. Medarbejderen skal ikke engang forlade hans eller hendes varme seng. Den digitale SEEPEX-teknologi regulerer automatisk og vil i den nærmeste fremtid blive i stand til at kunne regulere og tilrette endnu flere ting. Klar til at se film.

Den sjove fremtidsmelodi, der er kombineret af mange gode SEEPEX-ideer, såsom Connected Services, SCTAutoAdjust, Easy Maintenance og en lille smule science fiction, lover fantastiske film. Altså, alt ok i rensningsanlægget. Fortsættelse følger.

https://youtu.be/cAqQ6vmRaMs

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP