www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

HMS Network (publ) erhverver majoritet i Procentec B.V

mhed med løsninger og tjenesteydelser til diagnose og overvågning af industrielle netværk.

HMS Network (publ) erhverver majoritet i Procentec B.V
HMS CEO Staffan Dahlström (t.h.) og Procentec CEO Pieter Barendrecht (på skærmen) præsenterer erhvervelsen. Sammen, men adskilt via video, på grund af Corona begrænsninger

Halmstad, 1. oktober, 2020

Procentecs udbud sikrer pålidelig infrastruktur på netværket i industrielle netværk - som eksempelvis PROFIBUS, PROFINET, EtherNet/IP og andre, industrielle Ethernet standarder. Porteføljen omfatter nøgleprodukterne ProfiTrace, ProfiHub, ComBricks, Atlas og Osiris, der hjælper teknikere i felten til at udføre nem overvågning af netværk, analyser og fejlfinding – både på stedet i fabrikslokaler og på fjernlokationer, så uønsket nedetid i fremstillingsprocesserne kan undgås.

”Procentec udfylder et hul i HMS' tilbud indenfor infrastrukturen i kommunikation. Industrielle netværk er livsvigtige i industrielle processer, og Procentecs produkter og tjenesteydelser forbedrer oppetiden og tilgængeligheden til data betydeligt i disse kritiske netværk,” siger Staffan Dahlström, CEO hos HMS Networks. Han fortsætter: ”Med Procentec får HMS adgang til en aftermarket forretning, der er relateret til det store antal globale netværk, så HMS kommer meget tættere på slutbrugerne i industrielle netværk. Det er en meget interessant og ny dimension for HMS, da vi i dag for det meste leverer produkter til fabrikanter af enheder og maskinbyggere.”

”Vi er meget begejstrede for at blive en del af HMS, hvilket åbner nye døre for Procentec. HMS' størrelse og internationale tilstedeværelse bliver en stor fordel for Procentec i vor fortsatte vækst. Der bliver også glimrende muligheder for at dele IP mellem virksomhederne, samt for at skabe løsninger sammen, der er relateret til industrielle netværk og Industri 4.0”, siger Pieter Barendrecht, CEO of Procentec B.V.

HMS erhvervede de 70 procents andel i Procentec fra stifterne, der ikke længere er aktive i virksomheden. De sidste 30 procent ejes af det nuværende lederteam, der beholder deres stillinger i ledelsen og fortsat vil forestå driften af Procentec.

Procentec Gruppen har sammenlagt, med omkring 70 ansatte og datterselskaber i Tyskland, Italien og UK, et salg på EUR 11,7 millioner i 2019. Erhvervelsen vil få begrænset indflydelse på HMS' indtjening pr. aktie fremover.

Flere informationer fås hos:
Staffan Dahlström, CEO HMS Networks AB, +46 (0)35 17 29 01
Joakim Nideborn, CFO HMS Networks AB, +46 (0)35 710 6983
 

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP