www.industriogteknik.com
BRADY

Nem overvågning af temperaturer med selvklæbende labels

Brady Corporation tilbyder nye RFID-temperaturlabels, som muliggør trådløs temperaturaflæsning og -overvågning til en række enheder, udstyr, maskiner, racks, kabler og strukturer. De fleksible, temperaturregistrerende intelligente labels kan sættes fast på næsten aller overflader for at understøtte informeret, proaktiv beslutningstagning.

Nem overvågning af temperaturer med selvklæbende labels


Nem overvågning af temperaturer
De nye RFID-temperaturlabels er en økonomisk løsning til temperaturovervågning. Anvendelsesmulighederne inkluderer bl.a. kontrol med miljøet, materiale- og udstyrsovervågning, kølekædeovervågning, datacenterovervågning, indsamling af vedligeholdelses- og sikkerhedsdata samt drivhusovervågning. De tynde og fleksible intelligente labels med RFID-funktion kræver ikke energi eller vedligeholdelse. De får tilført energi trådløst i forbindelse med en temperaturaflæsning med en UHF-kompatibel RFID-aflæser. Temperaturaflæsningerne kan automatiseres og registreres af scannere på en ISO 18000-63/64- og ETSI-kompatibel båndbredde.

Kan sættes fast på næsten alle overflader
Opmærkningseksperten Brady har gjort RFID-teknologi med temperaturregistrering tilgængelig i deres brede udvalg af videnskabeligt underbyggede labelmaterialer til industriel brug. Disse labels testes for at kunne sidde fast og forblive læselige i varme, kulde, snavs, inden- eller udendørs og for at kunne modstå kemikalier, rengøringsmidler, fedt, olie og brændstoffer. De kan udstyres med en række forskellige klæbemidler og sidder godt fast på jævne, ru eller pulverlakerede overflader og på flade eller kurvede overflader.

Komplet løsning
Brady kan levere en komplet løsning, der muliggør aflæsning og overvågning af temperaturer fra en lang række overflader. Den komplette løsning inkluderer tomme eller fortrykte RFID-labels, en eller flere professionelle labelprintere, Brady Workstation-software til labeldesign og en RFID-aflæser. Der fås hard- og softwaresupport til hver af løsningens komponenter.

Se, hvordan løsningen fungerer, på Bradys websteder, eller få flere oplysninger via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..


Nem overvågning af temperaturer med selvklæbende labels

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP