www.industriogteknik.com
BRADY

Udskriv labels med fast størrelse fra din telefon

Brady Corporations nye M211-labelprinter er en let og solid bærbar enhed, som udskriver både labels med faste størrelser og kontinuerlige labels til opmærkning af kabler og komponenter. Den kan skabe selv komplekse labels, som alle kan designes, udskrives og vises på din telefon.

Udskriv labels med fast størrelse fra din telefon

Opret labels med din telefon

Den nye M211-labelprinter kan let klipses fast til ethvert bælte. Den kan problemfrit oprette forbindelse til smartphones via Bluetooth, og den styres af Bradys app Ekspreslabels. Appen giver mulighed for hurtigt at designe, forhåndsvise og udskrive labels og at integrere data fra regneark. Ingen anden telefonstyret labelprinter i dag byder på de samme muligheder for labeldesign som M211. Desuden kan designs gemmes og deles med andre kolleger, enten ude på arbejdspladsen eller på kontoret.

Gennemprøvede labels i høj kvalitet
Helt enestående for en bærbar labelprinter på startniveau er M211-labelprinterens evne til at udskrive på både kontinuerlige labels og labels med fast størrelse. Brady tilbyder brugere af M211 mere end 90 forskellige labelkassetter at vælge imellem. De omfatter labels til generelle formål og dedikerede labels, som er udformet til at være pålidelige til specifikke formål. Brady har ark med tekniske data, som omfatter testresultater af labels, der bedømmer klæbeevnen på forskellige typer flade og kurvede overflader og labeludskriftens modstandsevne over for fugt, slitage, varme, kulde, vejrforhold og andre påvirkninger.

Holdbar og let at bruge
Den nye M211-labelprinter udskriver op til 300 labels på en enkelt batteriopladning. Alligevel vejer systemet kun 0,5 kg, og det kompakte design gør enheden meget bærbar. Samtidig er M211 en robust enhed. Testresultater viser, at den lille printer kan klare fald fra 1,8 meters højde, tryk på 110 kg og stød i henhold til militære specifikationer. Ud over at være robust nok til næsten ethvert arbejdssted byder M211 også på labelkassetter efter drop-lock-udskrivningssystemet, så det er hurtigt at skifte forbrugsvarer på arbejdsstedet.

Send en e-mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., hvis du ønsker flere oplysninger, eller gå til www.bradyeurope.com.


Udskriv labels med fast størrelse fra din telefon
 

Udskriv labels med fast størrelse fra din telefon
 

Udskriv labels med fast størrelse fra din telefon

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP