www.industriogteknik.com
Wachendorff

Den mest kompakte Ethernet/IP encoder i verden

Universel industriel Ethernet encoder med PROFINET, EtherCAT og EtherNet/IP. Wachendorff udvider sin række af Ethernet baserede encodere: Nu kan encodere med EtherNet/IP protokol leveres, inklusive den mest kompakte i verden: WDGA58F.

Den mest kompakte Ethernet/IP encoder i verden

Det er lykkedes Wachendorffs R&D team at minimere sensoren til en installeringsdybde på bare 46,5 mm. Encoderne er certificerede af ODVA. Opløsningen i enkelt- og multi-turn kan konfigureres individuelt via en integreret webserver (single-turn 16 bit, multi-turn 43 bit).


Den mest kompakte Ethernet/IP encoder i verden


De meget høje data for omgivelserne, f.eks. temperatur fra -400 C op til +850 C, chok 1.000 m/s2 eller vibrationer: 50 m/s2 ved 10-2.000 Hz, muliggør både anvendelse i barske, industrielle miljøer samt i mobile, arbejdende maskiner.

Enhederne med hule aksel ender skal ikke bruge yderligere koblinger, og enhederne med aksel garanterer en længe varende og stabil forbindelse med deres meget høje belastning af lejer på op til 400 N.


Den mest kompakte Ethernet/IP encoder i verden
I Universal Industrial Ethernet udgaven er det muligt at skifte mellem Ethernet/IP, EtherCat og PROFINET. Det reducerer lageromkostningerne betydeligt, og udvider fleksibiliteten.


  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP