www.industriogteknik.com
Leuze DK

Specialiseret i pakkemaskiner til konfekture- og bagerivarer: Den nye DRT 25C fra Leuze

Den primære og sekundære emballering af konfekture- og bagerivarer kan være udfordrende: Den nye DRT 25C diffuse sensor baseret på dynamisk reference fra Leuze løser helt præcist dette problem på en innovativ og pålidelig måde: med en unik referenceteknologi og tre spotlys.

Specialiseret i pakkemaskiner til konfekture- og bagerivarer: Den nye DRT 25C fra Leuze
Billede 1: Leuzes detektionsekspert - DRT 25C - lever op til pakkemaskiners høje krav på en pålidelig måde for konfekture- og bagerivarer med en innovativ referenceteknologi.

Sensorer skal kontinuerligt og sikkert detektere en lang række produkter og film på transportbåndene til primære og sekundære pakkemaskiner til konfekture- og bagerivarer (HFFS, FS, Thermoform eller VFFS). Pakkemaskinerne bliver ved med at køre uden afbrydelse, selv om produktet eller pakkematerialet ændres.

Innovativ referenceteknologi til alle produkter.
Leuze har udviklet DRT 25C diffus sensor baseret på dynamisk reference med sin innovative detektionsmetode til præcis dette anvendelsesområde. Sensoren arbejder med tre spotlys og bruger referenceteknologi. Sidstnævnte tager transportbåndet som reference i stedet for produktet, og det er dét, der gør denne teknologi så unik. I det første trin bliver de karakteristiske egenskaber for båndets overflade indlært. Det giver dernæst sensoren mulighed for at detektere alle genstande, som ikke svarer til båndets overflade, som "afvigelser", selv om transportbåndet er snavset eller vibrerer. Med denne tilgang har produkternes overfladeegenskaber såsom farve, skinnen eller gennemsigtighed ingen indflydelse på detektionen. DRT 25C bruger de tre spotlys til at detektere hele spektret på en pålidelig måde: små, flade eller store og sfæriske produkter. Selv uregelmæssige former og omkredse eller produkter med åbninger som f.eks. kringler bliver detekteret. Takket være det store scanningsområde bliver disse også detekteret som en kontinuerlig del.

Højere gennemløb på grund af pålidelig detektion og ingen opstillingstid ved ændring af produkt.
Den pålidelige detektion af genstande - selv dem med udfordrende former og overflader - garanterer et højt gennemløb for maskinerne og forhindrer, at systemet står stille. Selv under vanskelige forhold som f.eks. med vibrationer eller snavs på transportbåndet. Det er ikke nødvendigt at rette sensoren ind ved ændring af produkter eller pakkematerialer. Dette reducerer betydeligt opstillingstiden og giver mulighed for større produktmængder. DRT 25C er hurtig og nem at sætte op, takket være den automatiske indlæring ved hjælp af indlæringsknappen. Med en universel monteringsposition til alle genstande. Det er muligt at integrere ekstra funktioner på en praktisk måde i maskinstyringen via IO-Link. Det kan for eksempel være en advarselsbesked i tilfælde af for mange rester, brug af den indbyggede tæller i sensoren, eller låsning af indlæringsknappen.

www.leuze.com/drt25cSpecialiseret i pakkemaskiner til konfekture- og bagerivarer: Den nye DRT 25C fra Leuze
Billede 2: Tre spotlys sikrer maksimal pålidelighed. DRT 25C detekterer pålideligt de forreste kanter på genstande, hvilket sikrer glidende processer og ingen standsning af maskinen. Det store scanningsområde detekterer alle typer produkter, selv dem med vanskelige geometrier.


Specialiseret i pakkemaskiner til konfekture- og bagerivarer: Den nye DRT 25C fra Leuze
Billede 3: Fra gennemsigtig til stærkt skinnende: Referenceteknologien giver mulighed for detektion af pakninger med mange forskellige farver og gennemsigtighed som "afvigelser" fra transportbåndets overflade.

Specialiseret i pakkemaskiner til konfekture- og bagerivarer: Den nye DRT 25C fra Leuze
Billede 4: Indlæringsknappen bruges til at indlære båndets overflade i løbet af den oprindelige opstilling af sensoren. Det betyder, at der ikke er behov for yderligere opstillingstid, når produkterne eller pakkematerialet ændres.

Specialiseret i pakkemaskiner til konfekture- og bagerivarer: Den nye DRT 25C fra Leuze
Figur 5: DRT 25C arbejder med transportbåndets overflade som en dynamisk reference for detektion af genstande. På denne måde detekterer sensoren på en pålidelig måde alle genstande, som ikke svarer til båndets overflade, selv i tilfælde af et snavset eller vibrerende transportbånd.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP