www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

Ny Intesis gateway for nem integration af Modbus RTU slaver til KNX-systemer

HMS Networks meddeler en ny kompakt Intesis Modbus RTU til KNX-gateway, som tillader en nem og hurtig integration af Modbus RTU slaver til KNX. Den kan konfigureres fuldstændigt ved hjælp af standard ETS-redskabet, og er beregnet til mindre anvendelser med rumkontrol og op til 100 datapunkter.

Ny Intesis gateway for nem integration af Modbus RTU slaver til KNX-systemer
Kompakt gateway til mindre Modbus til KNX integrationsprojekter
Rumautomatiseringsprojekter i erhvervsmæssige anvendelser som f.eks. hoteller eller kontorbygninger er ofte små, og kræver kun et begrænset antal signaler fra HVAC og måleenheder for at blive integreret i et KNX-system. Her skal integratorerne ofte tilslutte tag-enheder, ventilatorer eller målere, men disse leveres typisk med Modbus RTU slave-konnektivitet i standard.

Den nye Intesis Modbus RTU til KNX gateway kan klare denne situation og er en kosteffektiv protokolomformer, som understøtter op til 100 datapunkter. Den er nem at installere med en kompakt formfaktor, gatewayen har Modbus RTU master-funktionalitet for en sømløs integration af enhver Modbus RTU slave til KNX. Den giver mulighed for en bidirektionel datamonitorering og kontrol af de integrerede data, med særskilte grænseflader til henholdsvis KNX TP og seriel Modbus RTU (RS485). Effekten forsynes af KNX bus.

Enkel konfiguration ved hjælp af standard ETS-redskab
Modbus RTU til KNX gateway kan konfigureres med ETS-redskabet, som gør konfiguration nem og sømløs for de mange KNX-erhvervsdrivende, som bruger ETS-redskabet dagligt i deres KNX-projekter. Brugerne kan også drage fordel af det faktum, at produktdatabasen kan downloades direkte fra ETS-kataloget og importeres i integrationsprojektet.

Certificeret til KNX og skræddersyet til Modbus enheder
Takket være KNX-konnektiviteten, som tilbydes sammen med denne Intesis gateway, har producenterne nu mulighed for at tilbyde deres Modbus-aktiverede HVAC og måleinstrumenter til KNX markedet ved hjælp af Modbus RTU til KNX gateway som deres standard KNX-grænseflade. For at gøre integrationen til KNX nemmere, giver gatewayen producenterne mulighed for at skabe forhåndsdefinerede skabeloner, som matcher med Modbus registerkortene på deres enheder. På denne måde kan KNX integratorer integrere Modbus RTU slaver såsom HVAC eller måleenheder i KNX-netværket meget hurtigt, og samtidig opretholde fuld datakontrol.

Gatewayen udvider det omfattende udvalg af allerede eksisterende Intesis KNX protokol translatører og er blevet certificeret af KNX Association for at sikre de højeste kvalitetsstandarder.

Læs mere på www.intesis.com

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP