www.industriogteknik.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

G10-sikkerhed – Mindre er mere

Den sikre installationsløsning til kabelrør

G10-sikkerhed – Mindre er mere
AS-Interface er verdens mest udbredte interfacekoncept, og det har forsimplet automatisering i kraft af hurtig forbindelsesteknologi via flade kabler. Integrationen af sikkerhed i AS-i var yderligere et vigtigt skridt hen imod en end-to-end-løsning, der sætter nye standarder for enkelhed, klart overblik og omkostningseffektivtet. Hvor andre løsninger kræver hardware, imponerer AS-i-sikkerhed med pålidelig kommunikation og intelligent, logisk software. I installationsteknologi er det almindeligt at forbinde digitale IO'er via distributionsenheder eller moduler med flere IO-porte. Når det drejer sig om sikkerhedsløsninger er overflødige parallelle kabler eller et parallelt systemmiljø ofte stadig fremherskende. Dette er unødvendigt med AS-i-sikkerhed. Hvor sikre komponenter i Ple skal implementeres decentralt, kan AS-i-interfacet enten integreres i den sikre enhed eller et komplet, tokanals AS-i-modul kan anvendes til tilslutningen. Det medfører et behov for mange forskellige AS-i-integrerede enheder eller tilstrækkelig plads til at installere modulerne. Pepperl+Fuchs lægger på overbevisende vis dette dilemma i graven med vedens mindste G10-sikkerhedsmodul med IP68/69k-beskyttelse. Det er muligt at tilslutte enhver sikkerhedsafbryder med tørre kontakter til dette ultrakompakte modul. Hvor det flade kabel tidligere skulle føres ud igennem kabelrøret, er det nu muligt at installere direkte i kabelrøret tallet være enhedens lave højde på <23 mm. Det eneste, der kan ses udefra, er den runde kabeludgang til den sikre enhed. Et helstøbte hus gør det muligt helt enkelt at føre flade kabler igennem, forbinde dem ved hjælp af runde, guldbelagte ben, samtidig med at de er tæt forseglede, ved hjælp af blot én skrue. G10-sikkerhedsmodulet kræver ikke engang skruemontering, førdi det er så lille og let. Det er strålende enkelt, og den mindre størrelse og lavere vægt sikrer et nyt niveau af ekstra funktionalitet.

Overblik:
- Verdens mindste AS-i-sikkerhedsmodul med IP68/69k
- Pigtail-forbindelse til sikkerhedsenheder med tørre kontakter
- Helstøbt hus, der kan monteres på få sekunder
- Mulighed for montering og installation i kabelrør

MC52_120213_01_RGB.jpeg: Slut helt enkelt en almindelig nødstopknap eller sikker positionskontakt til det kompakte G10-sikkerhedsmodul til AS-i i kabelrøret med modulforbindelse – færdig.

MC52_120213_02_RGB.jpeg + MC52_120213_03_RGB.jpeg: To produktversioner certificeret til PLe / SIL3 dækker anvendelsesmuligheder med integrerede og eksterne skærmfunktioner med IP68/69k-beskyttelse til perfektion.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP