www.industriogteknik.com
Steute

Mand-maskine interface til miljøer med barske forhold

Styreenheder med udvidet temperaturområde

Mand-maskine interface til miljøer med barske forhold

steute business Extreme afdelingen sigter ikke mod det brede marked til brugere af mand-maskine interfaces med de nye varianter af deres Ex BF 80 produkt serier. Der er nemlig en væsentlig forskel mellem de nye enheder og konventionelle produkter: De er udviklet specielt til brug i eksplosive miljøer og til temperaturområder, der går fra -600 C til +650 C.

De nye serier leveres med tre forskellige størrelser huse, der kan rumme et, to eller tre elementer. Brugerne kan vælge mellem forskellige aktuatorer, signallamper og nøglekontakter, inklusive knapper til nødstop og store, hvælvede knapper. Alle udgaver er egnede til montering på f.eks. indkapsling af maskiner, vægge eller paneler – og specielt til montering i barske miljøer, der medfører en høj grad af slitage. De overholder beskyttelsesklasse IP 66, og er blevet specielt udviklet til alle former for ekstreme applikationer.

Efter ønske fra nogle af vore kunder har steute nu udvidet deres kompatible temperatursortiment endnu mere. Dette blev muligt ved at omdesigne alle aktuatorer. Det er næppe synligt for det blotte øje, men det nye design omfatter komponenter som for eksempel forseglinger, der er egnede til selv lavere temperaturer.

Det udvidede temperaturområde ned til – 600 C er inkluderet i den nye ATEX/IECEx godkendelse. Det åbner op for nye muligheder for steute Ex styreenhederne, eksempelvis til applikationer til skibsindustrien, offshore teknologi samt olie- og gasindustrien. Sortimentet af steute Extreme kontaktenheder til temperaturer under nulpunktet vokser derfor stadig.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP