www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

HMS Networks AB overtager aktiemajoriteten i det tyske selskab, WEBfactory GmbH

Halmstad, 13. marts, 2019. HMS Industrial Networks AB, der er et fuldtejet datterselskab af HMS Networks AB, har overtaget 74,9 procent af alle aktier i den tyske selskab WEBfactory GmbH i Buchen, Tyskland. WEBfactory GmbH er en førende leverandør af netbaserede software løsninger til det industrielle Tingenes Internet, ITI.

HMS Networks AB overtager aktiemajoriteten i det tyske selskab, WEBfactory GmbH

WEBfactory blev grundlagt i 1994 som systemintegrator indenfor SCADA, og udgav sin første egen software i 2000. I dag er WEBfactory en veletableret software virksomhed med kunder overalt i verden, først og fremmest kendt for sin i4 række af software produkter. i4 porteføljen henvender sig til udfordringer fra ITI kunder, for eksempel til indsamling af data, analyser og visualisering, og indeholder følgende hovedkomponenter:

i4connected – en fleksibel ITI platform, der forbinder anlæg, maskiner, systemer og bygninger digitalt, og derved muliggør intelligente applikationer som f.eks. fjernovervågning, forudsigelig vedligeholdelse og energistyring. KPI data fra tilknyttet udstyr tilvejebringes i realtid, hvorefter data kan behandles, analyseres og integreres i enhver ITI/it applikation.

I4SCADA er en netbaseret software, der gør det muligt at fremskaffe skræddersyede data og proces visualisering fra maskiner, produktionsanlæg og systemer til styring af bygninger.

I4BACnet – som er en netbaseret styrings- og drift software til styringssystemer til bygninger, der er certificerede i henhold til BACnet standard.

Med WEBfactory føjer vi en meget kompetent og fremtidssikker software dimension til HMS' tilbud til ITI,” siger Staffan Dahlström, CEO hos HMS Networks.

”i4 softwareprodukterne gør det muligt for HMS' kunder og partnere at få en enkel tilgang til at foretage intelligent fabrikation og tjenesteydelser. Vi er også begejstrede for den synergi, der opnås ved at bruge vor Anybus, Ixxat, Ewon og Intesis hardware produkter til at levere data til i4 suiten fra enheder og maskiner i fabrikationssteder og bygninger”.

”Vi er meget glade for at blive en del af HMS. Sammen med HMS' komplementerende industrielle hardware- og software teknologier bliver vi i stand til at levere meget attraktive løsninger til ITI, løsninger, der er parate til at blive integrerede i enhver tredjeparts it/ITI systemer,” siger Bernhard Böhrer, CEO hos WEBfactory GmbH.

WEBfactory GmbH beskæftiger, inklusive deres eget datterselskab i Rumænien, 27 medarbejdere og forventer at opnå et salg på 2,5 mio Euro i 2019. Overtagelsen får begrænset indflydelse på HMS' aktieudbytte i 2019. HMS har købt 74,9 procent af alle aktier i WEBfactory. De sidste 25,1 procent af aktierne ejes af CEO Bernhard Böhrer, der også forbliver direktør i virksomheden. Handelen forventes at blive gennemført den 1. april, 2019.

Ønsker du mere information, kontakt venligst:

Staffan Dahlström, CEO HMS, +46 (0)35 17 29 01

Joakim Nideborn, CFO HMS, +46 (0)35 710 6983

Denne meddelelse er HMS Networks AB forpligtet til at publicere i overenstemmelse med EU Market Abuse Regulation, det svenske finans direktiv og den svenske lov om handel med værdipapirer. Meddelelsen blev udsendt kl. 13.00 den 13. marts, 2019.

 

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP