www.industriogteknik.com
Leuze DK

“Smart Process Gating” genopfinder Muting

MLC 530 SPG, der er et sikkerheds lysgitter med Intelligent Proces Sikkerhedsgitter, indeholder effektiv adgangskontrol uden muting sensorer, i et kompakt og pladsbesparende systemdesign til ind- og udgangs porte. MLC 530 SPG har også høj sikkerhed mod uautoriserede ændringer, men tillader ændringer af transport materiale, uden at sensorerne skal justeres.

“Smart Process Gating” genopfinder Muting


Billede: Proceskontrolleret adgangssikkerhed med Smart Process Gating

Når sikkerheden i en farezone varetages af lysgitre, hvor materiale skal flyttes automatisk ind eller ud af zonen, bruges der typisk muting teknik. Typisk sker dette med ekstra muting sensorer, der detekterer transport materiale og som kan skelne mellem transport materiale og personale.

Et nyt produkt, der er udviklet og leveres af Leuze electronic, har en nemmere og mere effektiv løsning til denne type muting applikation, uden at der skal bruges ekstra sensorer.

Vores innovative MLC 530 SPG (“Smart Process Gating”) lysgitter bruger et kontrolsignal, der afgives af plc'en, og som sørger for afbrydelse af sikkerheden i selve det beskyttede område for at transporten af materiale kan finde sted. SPG metoden overholder kravene til transport af materiale, uden at der er behov for ekstra sensorer.

Derfor kan systemet designes til at være mere kompakt, og risikoen for fejljustering eller skader på sensorerne elimineres, ligesom udgifterne til arbejde med deres vedligeholdelse og service bortfalder. MLC 530 SPG beskytter farezoner mod uautoriseret adgang, mens materiale stadig kan komme ind og ud, uden brug af ekstra muting sensorer, i industrier med intralogistik, auto- og forpakningsindustrien.


“Smart Process Gating” genopfinder Muting

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP