www.industriogteknik.com
ISaGRAF

ISaGRAF frigiver IsaVIEW plug-in til IsaGRAF v6

IsaGRAF er den førende leverandør af firmware og arbejdsbænke, der overholder IEC 61131-3 og IEC 61499 til konstruktion af automatiserings produkter. IsaVIEW plug-in giver brugerne af IsaGRAF arbejdsbænken et enkel,t men alligevel kraftigt og integreret HMI (Human-Machine Interface).

ISaGRAF frigiver IsaVIEW plug-in til IsaGRAF v6
ISaVIEW er integreret i arbejdsbænken med samtidig visualisering og programmering af proceskontrol. Det indeholder objekt-sæt, der er præ-definerede - de kan tilpasses individuelt og er klar til brug. Animering kan modificeres grafisk på nem vis. Indbyggede design- og on-line metoder er klar til at eliminere behovet for opdatering. IsaVIEW giver ligeledes brugeren mulighed for hurtigt at oprette grupper med basis objekter.

ISaGRAF 6 lægger vægt på den kraftige Microsoft® Visual Studio® Shell, og indeholder hidtil ukendte muligheder for OEM'er og leverandører af automatiseringsløsninger til at fremstille differentierede produkter til deres kunder. IsaGRAF 6 Workbench er baseret på en åben plug-in teknologi, der er specielt designet til brug for industriel automatisering, den er modulær og har et fleksibelt miljø, der tillader brugeren at tilføje eller sløjfe komponenter efter behov.

Hver eneste komponent i arbejdsbænken blev udviklet med, og er interaktive med ISaGRAF´s nye Microsoft .NET® Framework-baserede teknologi, der kaldes Automation Collaborative Platform (ACP). ISaGRAF ACP giver mulighed for at tilføje eller fjerne de forskellige plug-in, så specifikke behov ved forskellige automatiseringsprodukter kan imødekommes.

ISaGRAF 6.0 indeholder nu adskillige plug-in, inkluderet en redigering af stige-diagrammer, en funktionsblok diagram redigering, en struktureret tekst redigering, en tag-database redigering (leksikon), et integreret HMI samt adskillige hjælpe plug-in moduler.

IsaGRAF vil fremover fortsætte med at bringe nye plug-in moduler hver anden uge over de næste mange måneder for at gøre IsaGRAF 6 tilbuddet komplet. Den etapevise udgivelse af de forskellige, industrielle automatiseringskomponenter er udtryk for modulopbygningen og fleksibiliteten i det nye system.

www.isagraf.com

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP