www.industriogteknik.com
ISaGRAF

ISaGRAF og infoteam Software under- skriver strategisk samarbejdsaftale

ISaGRAF og infoteam Software er stolte af at kunne meddele, at man har underskrevet en strategisk samarbejdsaftale. Den går ud på, at infoteam Software bliver distributør af ISaGRAFs produktet og desuden bliver foretrukken teknisk service leverandør i Europa., Tyskland og Kina med adgang til avancerede værktøjer vedrørende IEC 61499 og IEC 61508 sikkerhed. Aftalen giver også ISaGRAF mulighed for at bundte infoteamservicer med egne produkter og dermed et meget mere komplet tilbud til kunder over hele verden.

ISaGRAF og infoteam Software under- skriver strategisk samarbejdsaftale
ISaGRAF vil fortsætte med at udvikle og fremme virksomhedens flagskib IEC 61131 og 61499 produkt. Der vil også være en nøgleteknologi til rådighed for infoteam.

Infoteam Software vil fortsætte med at understøtte det velkendte OpenPCS produkt. Desuden vil infoteam Software tilbyde teknisk service af ISaGRAF-produkterne til industriel automation og sikkerhedsautomation infoteam Software vil kunne kombinere ISaGRAF-tilbuddet med egen nuværende teknologi, og derved tilbyde langtids vej til den eksisterende kundebase.

”Samarbejdet er en naturlig udvikling for infoteam. Brugen af de teknologiske fremskridt og det gode miljø i ISaGRAF automatiske samarbejdsplatform vil hjælpe infoteam til at sætte fokus på de bedst mulige løsninger for kunderne og automationsmarkedet generelt. ISaGRAF og infoteam har tidligere været konkurrenter, men dette samarbejde vil gøre vores tilbud unikke verden over”, siger, siger Dr. Wolfgang Brendel, formand for infoteam Software.

”infoteam vil give en stærk teknisk kraft til ISaGRAFs forretning. Fremstødet i Europa og Asien vil være en hovedindsats til at hjælpe kunder til at udvikle nye produkter ved at bruge ISaGRAF. Alt den ekspertise, som infoteam har fået i udvikling og fremme af IEC 61131 OpenPCS-løsninger sammen med ISaGRAF-teknologien, vil give umiddelbare fordele for ISaGRAF-fællesskabet”, siger Julien Chouinard, adm. direktør ISaGRAF.

Om infoteam Software
Infoteam Software AF udvikler systemsoftware til industriel automation, medicin- og biovidenskab samt sundhedssektoren. Den Tysland-baserede virksomhed er startet i 1983 og beskæftiger nu 130 personer i hovedkvarteret i Bubenreuth i nærheden af Erlangen, og to datterselskaber er placeret i Schweiz og Kina. Hovedfokus på virksomhedens udviklingsfaciliteter er softwareværktøj for Windows og Linux og desuden indlejret systemer for industrielle controllere, robotter, medicinsk diagnosticering, laboratorieautomation og energiproduktion samt distribution.. Produktporteføljen er komplet gennem en bred række af service, støtte, træning og workshops. Blandt kunderne er ledende producenter af industrielle controllere, medicinsk teknologi, automation og energiproduktion samt forsyning i Europa, USA og Fjernøsten. Virksomheden har hovedkvarter i Bubenreuth nær Erlangen i Sydtyskland.. infoteam Software AG Stäfa er et 100 pct. ejet datterselskab i Schweiz. infoteam Software Beijing/China Co. Ltd. Er et 100 pct. datterselskab for Asien-Pacific-regionen. infoteam Software er ISO 9001:2008 certificeret. Website: www.infoteam.de

Michaela Finnie
Communications Manager
E-Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
infoteam Software AG
Am Bauhof 9
91088 Bubenreuth
Germany
Tel.: +49-9131-7800-829

Christopher Schemm
International Sales
infoteam Software AG
Am Bauhof 9
91088 Bubenreuth
Germany
Tel.: +49-9131-7800-28
E-Mail: christopher.schemm

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP