www.industriogteknik.com
NKE

NKE’s optimerede serie af enradede cylindriske rullelejer

NKE AUSTRIA præsenterer en ny optimeret serie af enradede cylindriske rullelejer, som kan leveres i mere end 3.000 udgaver på NKE’s nye samlefabrik i den østrigske by Steyr.

NKE’s optimerede serie af enradede cylindriske rullelejer
Modulær fabrikation giver ekstrem fleksibilitet og muliggør meget korte leveringstider. Enradede cylindriske rullelejer anvendes i et utal af applikationer, eksempelvis til pumper og kompressorer, mekaniske pressere, el-motorer, gearkasser, heavy duty trækmotorer og aksellejer til jernbanevogne, i stålværker og til mange andre industrielle formål.

NKE enradede rullelejer kan leveres i 164 størrelser i modelvarianterne NU, NJ og NUP. Rulleholderne fås i henholdsvis rullestyrede og yderringstyrede udgaver, fremstillet af messing og polyamid. Udover radiale tolerance grupper CN (C0) som standard, kan C3 og C4 slørområde også leveres. Specialudgaver – for eksempel til lejer til heavy duty trækmotorer (SQ1), hjulsæt lejer (SQ2) og elektrisk isolerede lejer (SQ77) – kan leveres med kort varsel.

For at forøge levetiden bliver den nye lejeserie fremstillet af det reneste og ypperste lejestål. Den suveræne finish af lejebanerne nedsætter friktionen, og som følge heraf falder arbejdstemperaturen. Den optimerede geometri i lejebaner og ruller har medført en forøget belastningsevne, mens et modificeret design af lejedelene sikrer optimal plads og fordeling af smøremediet. Ydermere har det forbedrede design af lejeflangerne til NJ og NUP varianterne tilladt en større optagelse af radiale belastninger. Er lejet ikke justeret helt korrekt kompenseres der delvist herfor pga. modificeret kontakt geometri og krumning af indvendige lejebaner. Skærpede tolerancer for sortering af ruller sikrer en mere ensartet fordeling af belastningen.

Optimal pålidelighed i brug og maksimal omkostningseffektivitet er kendetegnende for den nye serie af cylindriske rullelejer.

Alle NKE lejer er underkastet strenge kvalitetsprocedurer og bliver testet med det nyeste udstyr. Steyrfabrikken er certificeret til ISO 9001 2008 (design, udvikling, produktion og distribution af lejer) og ISO 14001. Som anerkendelse af NKE’s produkter fik virksomheden det eftertragtede Austria Quality Seal i 2006.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP