www.industriogteknik.com
Ingersoll Rand

Trådløse slibemaskiner

IQv, familien af trådløst værktøj fra Ingersoll Rand, udvider sig med to nye ligeslibere - GR25 og GS25 - og en ny slibemaskine - GC25. Med en vægt på 1,25 kg og en maksimal hastighed på 27.500 omdrejninger i minuttet har de markedets højeste rotationshastighed/vægt-forhold. De er beregnet til karosseriarbejde, metalarbejde, byggeri og klejnsmedearbejde.

Trådløse slibemaskiner
Den nye serie af trådløse slibemaskiner omfatter tre produkter: GR25 til karosseriværksteder, GS25 til lette industrier (overfladeslibning før svejsning, skæring af mindre metalplader eller kabler, klejnsmedearbejde, metalarbejde, mm.) og GC25 til alle anvendelser.

Hver sliber er forsynet med den patentanmeldte IQv Grip drejelås-montering til fastspænding af batteriet i værktøjet, som giver det stærkest og sikrest mulige design. De er desuden kompatible med alle 14,4V IQv-batterier.

De er udstyret med en optimeret højtydende 0,35 HK motor, der leverer en imponerende effekt, som overgår de fleste trykluftsdrevne ligeslibere. De omfatter et avanceret gearsystem for en uovertruffen holdbarhed - med samme efterprøvede vinkelhoved og muffe som Ingersoll Rands trykluftdrevne ligeslibere. De har også en eksklusiv motorstyring, der forlænger værktøjets levetid ved at forhindre beskadigelse af motoren pga. overophedning eller overbelastning. Hastighedsvariatoren omfatter en sikkerhedslås, der styrer hastigheden og samtidig forhindrer utilsigtede igangsætninger af værktøjet.

Kontakt:
Frédéric Volante
Marketing Manager, Industriel vedligeholdelse, ESA
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

Ingersoll Rand
Pumper til UV-blæk
Ingersoll Rand
PH30F, 2:1 Membranpumpe

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP