www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

HMS Industrial Networks har overtaget det tyske firma Beck IPC GmbH

HMS Industrial Networks har overtaget alle aktier i det tyske firma Beck IPC GmbH, der ligger i Wetzlar. Beck IPC er en førende leverandør af teknologi og løsninger til embedded kontrol og industriel M2M kommunikation, inklusive løsninger til det industrielle Tingenes Internet (iTI).

HMS Industrial Networks har overtaget det tyske firma Beck IPC GmbH
Basisteknologien IPC@CHIP® er grundstammen i Beck IPCs tilbud til industrielle OEM'er. Med IPC@CHIP® kan Beck levere en kompakt, embedded programmerbar platformsløsning i form af en chip. IPC@CHIP® kan bruges som en plc eller en kommunikations kontroller – eller en kombination af disse, og sætter OEM'er i stand til at fremstille iTI løsninger med mindre udviklingsarbejde og hurtigere tid til markedet.

Beck IPC porteføljen indeholder også den omfattende com.tom® gateway serie med tilhørende sky portal. com.tom® gateway'erne udgør et omfangsrigt udbud af industrielle netværk og Edge gateways til iTI applikationer med henblik på automatisering af fabrikker og processer. Sky portalen indeholder alle elementer, der skal bruges til nem opsætning af en industriel iTI applikation hvor com.tom® cloud broker styrer alle ind- og udgående data, inklusive alle aspekter af konfiguration og sikkerhed.

”Beck IPCs viden samt hardware og software produkter til iTI, især indenfor de embeddede tilbud, er vigtige byggesten til at forstærke HMS' strategi indenfor iTI,” siger Staffan Dahlström, CEO of HMS Industrial Networks.

”Beck IPCs produkter og portefølje af tjenesteydelser komplimenterer vore eksisterende Anybus®,
IXXAT® og eWON® løsninger, og forstærker vor position som ledende leverandør af løsninger til kommunikation til industrielle applikationer.”

”Vi er glade for at blive en del af HMS. Takket være vore komplimenterende teknologier vil vi være i stand til at tilbyde nogle virkelig attraktive løsninger til iTI, og HMS' verdensomspændende salgsorganisation sikrer vor tilstedeværelse på det globale marked,” siger Thomas Schumacher, Managing Director hos Beck IPC GmbH.

På det financielle plan forventes Beck IPC at få et nettosalg på 6-7 millioner Euro i 2018, hvilket vil få HMS' resultat til at vokse.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP