www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

HMS har modtaget ISO27001 certificering til eWON® Talk2M

HMS Industrial Networks har opnået ISO 27001 certificering til eWON Talk2M, der er deres prisvindende opkoblings platform til Skyen. ISO 27001 certificeringen er den internationale standard, der beskriver bedste praksis for et information security management system (ISMS – styrings system til informations sikkerhed).

HMS har modtaget ISO27001 certificering til eWON® Talk2M
Overenstemmelse med ISO 27001 certificeringen bekræfter, at HMS Industrial Networks har implementeret omfattende informations sikkerhedspraksis for at beskytte deres brugere, brugernes informationer og deres data i overensstemmelse med internationalt anerkendte standarder.

ISO 27001 certificeringen omfatter Talk2M infrastrukturen, data centre og tjenesteydelser. HMS Industrial Networks undergik en dybdegående vurdering af en tredjeparts revisor for at vurdere overensstemmelser med standarden. Sikkerhed har altid været en topprioritet for HMS, og denne ISO 27001 certificering er endnu et bevis på virksomhedens effektive sikkerhedsprogram.

”Vi er stolte over at blive internationalt anerkendt som en af de førende indenfor løsninger til informations sikkerhed, og bedste praksis til det industrielle Tingenes Internet (iTI). Ved hjælp af ISO 27001 og andre certificeringer, vedbliver vi med at sikre, at vor sikkerhedskontrol og praksis følger internationalt anerkendte sikkerheds standarder,” siger eWON Talk2M Security Manager, Geoffrey Gobert.

”Datasikkerhed er kritisk, når det drejer sig om iTI,og denne ISO certificering sikrer vore kunder det højeste niveau af beskyttelse af deres mest følsomme informationer.”

På den organisatoriske side sikrer HMS Industrial Networks den største opmærksomhed omkring sikkerhed og overensstemmelse ved at dedikere medarbejdere til fortløbende beskyttelse og overvågning af sikkerhedstrusler, samt styring af en stram politik for eskalering og hurtig response.

Læs mere på www.ewon.biz/security

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP