www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

eWON Flexy understøtter MQTT til dataindsamling

HMS Industrial Networks meddeler, at deres IIoT gateway – eWON Flexy (alle modeller, inklusive den nye Flexy 205) nu understøtter Message Queue Telemetry Transport (MQTT) protokollen – en protokol til enkle og letvægts meddelelser, der er beregnet på at minimere trafikken på netværket, samt nedbringe kravene til resourcer i enhederne.

eWON Flexy understøtter MQTT til dataindsamling
MQTT blev oprindeligt skabt i 1999 som en hjælp til olie- og gas distributions firmaer til effektiv styring af deres pipelines, men har på det seneste opnået større popularitet på grund af den eksponientielle vækst i Tingenes Internet (IoT), og behovet for at gøre kommunikationen nemmere mellem intelligente enheder, der drives af lavenergi.

MQTT er i princippet en protokol til offentliggørelse/abonnement, rettet mod embeddede lavenergi enheder. MQTT er beregnet til miljøer med embeddede lavenergi enheder, hvor der er knaphed på resourcer.

En af fordelene ved at bruge MQTT protokollen med eWON Flexy, omfatter muligheden for at genoptage opeerationerne fra et hvilket som helst breakpoint uden tab af data. Dertil kommer, at ved afbrydelser i netværket kan data samles op i en buffer, indtil netværks kommunikationen genoptages, og en klient enhed læser data. Dette forebygger ikke blot tab af data, men sætter også kunderne i stand til at styre informationsstrømmen til knudepunkter i netværket.

MQTT er ideelt til dynamiske kommunikationsmiljøer, da det er designet til at foretage transmission af store mængder af data til mange servere og klientenheder, der er begrænsede af lav båndbredde, high latency med lange afbrydelser, eller upålidelige netværk. Som navnet indikerer, er hovedformålet med MQTT protokollen telemetri - også kendt som fjernovervågning.

Adskillige eWON Flexy brugere har allerede set fordelene ved denne protokol, og er begyndt at integrere den i deres projekter. En af dem, W2W Solutions har delt deres know-how med HMS om hvordan de forlænger levetiden for deres kunders transformere med MQTT. Læs om dette på https://www.ewon.biz/applications/success-stories/give-your-transformer-an-extra-life.

Hvis du vil vide mere omFlexy routere, gå venligst ind på eWON hjemmesiden: www.ewon.biz/products/ewon-flexy

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP