www.industriogteknik.com
Ingersoll Rand

Introduktion af 100% in-line pneumatisk kontrol

Dette nye håndtag fra Ingersoll Rand er beregnet til anvendelse til nem håndtering af emner fra 5 til 225 kg. Brugt sammen med Ingersoll Rand’s standard sortiment inden for pneumatiske afbalanceret løfteudstyr, er denne model den eneste på markedet som er fuldstændig pneumatisk, og har derfor ikke brug for nogen strømforsyning. Det giver brugeren en meget akkurat kontrol, med ergonomisk positionering af emnet, som derved giver en øget produktivitet.

Introduktion af 100% in-line pneumatisk kontrol
Med in-line kontrollen, kan løft og sænkninger af emnet udføres intuitivt gennem hele forløbet med løfteudstyret. Brugeren kontrollerer alle begægelser med en hånd. Faktisk er håndtaget 100% sensitivt, og bevægelsernes hastighed er proportionelle med den kraft som brugeren yder. Belastingen kan placeres effektivt og direkte på komponenten med en indsats som svarer til 5% af egenvægten.

Er der ikke påført noget tryk på håndtaget, så forbliver vægten balanceret, uanset om håndtaget er placeret på dets translationsområde. Med en simpel pneumatisk sensor på gribeanordningen kan to forskellige belastninger balanceres meget nemt : Den tomme gribeanordning eller gribeanordningen som håndteres med komponenten. In-line kontrollen kan ydermere tilpasses til en lang række af emner som starter ved ca. 80% af løfteudstyrets kapacitet.

Installationen af In-line kontrollen er særlig nemt, da den udelukkende anvender pneumatik. Størstedelen af delene (kontrolboks, kontrolkabel, håndtaget, gribeanordningerne, etc.) er standardprodukter hos Ingersoll Rand.
Idet at den er 100% pneumatisk, bliver vedligeholdelsesoperationerne lettere og garanterer højere pålidelighed ved intensiv brug.

Ingersoll Rand tilbyder in-line kontrol modeller med funktioner som er tilpasset til de følgende kriterier hvor de skal bruges: baner, beslag, manipulationsarme, cyklus tid, vertikal kørebane, horisontale bevægelser, en række vægte og deres vægt, forskellige slags gribeanordninger og komponenter og rådighed over fuld højde.
Ingersoll Rand’s Solution team kan også udvikle en specifik, kundetilpasset gribeanordning på efterspørgsel.

Contacts presse :
Ingersoll-Rand
Aymeric Dupont-Franklin, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

Ingersoll Rand
Pumper til UV-blæk
Ingersoll Rand
PH30F, 2:1 Membranpumpe

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP