www.industriogteknik.com
PORTESCAP

20DBM Can Stack lineær aktuator giver exceptionel ydeevne

20DBM Can Stack lineær aktuator giver exceptionel ydeevne
Portescap introducerer næste generation af højeffekts Can Stack lineære aktuatorer, 20DBM’en. Disse 20 mm lineære stepmotorer har et optimeret design, der er ideel, hvor høj lineær kraft er påkrævet. Den nye 20DBM indeholder et optimeret magnetisk kredsløb, der giver forbedret ydeevne i forhold til eksisterende design.

Den 7,5 graders trinvinkel giver en finere trinvis bevægelse med højere præcision og repeterbarhed. Med maksimal holdekraft op til 50N er 20DBM aktuatorerne ideelle til brug i eksempelvis elektroniske pipetter, medicinske og ikke-medicinske analyseapparater, XY stages og ventilaktuatorer.

Vores 20DBM-aktuatorer, der kan tilpasses, kører på højenergi neodym-magneter, optimeret elektromagnetisk kredsløb og patentanmeldt lejedesign, der sikrer exceptionel ydeevne i en lille pakke. Komponentstandardisering og modulært design sikrer hurtig tilpasningsmulighed til afprøvning på tværs af forskellige anvendelser. Standardkonfigurationer kan leveres med højst en uges indføringstid.

20DBM fås i Captive eller ikke-Captive versioner med diverse ledeskrue-trin muligheder på vores online værktøj til motorvalg, MotionCompass™. De produceres på en ISO-certificeret fabrik og lever op til RoHS.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP