www.industriogteknik.com
PORTESCAP

Ny autoklaverbar BLDC motorstyring fra Portescap

Portescap præsenterer CNT1530, en børsteløs DC motorstyring der kan autoklaveres. Motorstyringen er velegnet til at drive motorer i ortopædiske håndværktøjer til store knogler. CNT1530 løfter udvalget af Portescap’s markedsledende, autoklaverbare designs, og udvider ekspertisen inden for kirurgiske applikationer så der kan leveres pålidelige og skræddersyede løsninger til det ortopædiske marked. Den nye motorstyring hjælper kunderne til at forbedre deres kirurgiske håndværktøjers ydelse og pålidelighed, og sikrer samtidig en hurtig time-to-market for nye applikationer.

Ny autoklaverbar BLDC motorstyring fra Portescap
CNT1530 anvender indbyggede hall sensorer – den magnetiske påvirkning af hastighed og retning, som dette design medfører, giver enestående pålidelighed, fordi man undgår mekaniske komponenter. Dertil kommer, at de elektroniske komponenter er støbt i et siliconemateriale, der igen befinder sig i et aluminiumshus – dette sikrer beskyttelse af printpladen mod de barske miljøer med sterilisering, samt autoklavering. Motorstyringen er kompatibel med en lang række af input strømstyrker, så den kan anvendes med mange, forskellige batterityper. Det kompakte design gør det muligt for designerne at gemme kontrolleren i et værktøjs pistolgreb, så der kan skabes unikke og ergonomiske designs.

Den nye BLDC motorstyring er kompatibel med Portescap’s ortopædiske motorer til store knogler. Der kan desuden leveres skræddersyede løsninger til kunder, der har brug for dette.
Ny autoklaverbar BLDC motorstyring fra Portescap

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP